Ai in dressing haine prea mari sau largi pentru tine si te gandesti sa te descotorosesti de ele? Ei bine, in aceasta toamna te poti simti norocoasa: se poarta hainele de dimensiuni mari.

De fapt, zilele astea ai putea iesi imbracata in hainele iubitului tau si ai fi privita ca fiind o tipa foarte cool.

Jachetele, pantalonii, puloverele si tricourile cu una sau doua dimensiuni mai mari sunt un must-have in acest sezon. Iata o galerie foto care te va convinge de acest lucru.

Stilul supradimensionat se poarta XXL (2) Stilul supradimensionat se poarta XXL (2) Stilul supradimensionat se poarta XXL (2) Stilul supradimensionat se poarta XXL Stilul supradimensionat se poarta XXL Stilul supradimensionat se poarta XXL Stilul supradimensionat se poarta XXL Stilul supradimensionat se poarta XXL Stilul supradimensionat se poarta XXL Stilul supradimensionat se poarta XXL Stilul supradimensionat se poarta XXL Stilul supradimensionat se poarta XXL Stilul supradimensionat se poarta XXL Stilul supradimensionat se poarta XXL Stilul supradimensionat se poarta XXL Stilul supradimensionat se poarta XXL Stilul supradimensionat se poarta XXL Stilul supradimensionat se poarta XXL Stilul supradimensionat se poarta XXL

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.