Dacă nu ai avut încă timp să colinzi oraşul în căutarea unui cadou deosebit, află că o lenjerie sexy poate fi cel mai potrivit cadou de Valentine’s Day.

Vezi ce se poartă, mai nou, în pat, căci şi sub aşternuturi trebuie să fim în pas cu moda, şi vei fi surprinsă să afli că bărbaţii nu se mai dau în vant după goliciune!

Corsetul, mereu piesă de rezistenţă!

Nu ţi-ai cumpărat înca unul?! Bărbaţii consideră corsetul ca fiind chiar mai sexy decat slipul tanga! Deci, fugi la magazin, ia-ţi unul brodat, strălucitor, care să îţi pună formele în valoare şi îi vei face cel mai frumos cadou.

Prinde-l în plasă!

Bărbaţii vor să vadă cât mai multă plasă! Sutienul şi slipul tanga au devenit deja banale, iar acest gen de accesoriu îi cam dă peste cap pe masculi, după cum spun chiar ei! Surprinde-ţi iubitul cu o astfel de costumaţie şi îl vei face foarte, foarte fericit!

Babydoll!

Vrei să ai un look inocent, dar sexy în acelaşi timp? Optează pentru lenjeria tip “babydoll”. Îi vei pune sangele în mişcare şi aerul inocent îl va face să îţi dăruiasca o noapte de dragoste ca în filme!

Magazine recomandate: Sevensins.ro ; CBstore.eu ;

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.