luni1

Majoritatea oameniilor urasc ziua de luni: pentru ca s-a sfarsit weekend-ul, pentru ca vine o noua saptamana de munca, pentru ca se simt mai obositi sau pentru ca e pur si simplu luni. Poate asa simti si tu azi, de aceea ne-am gandit sa-ti oferim in fiecare zi de luni ceva special, ca sa incepi ziua plina de inspiratie si zambind.

Credem ca, felul in care incepem prima zi de lucru, poate sa ne influenteze toata saptamana! De acum incolo in fiecare luni vom publica un set de inspiratie pentru voi: inspiratie de tinuta, de machiaj si un motto. Ne-ar incanta foarte tare daca si voi ne-ati impartasi inspiratia voastra pentru azi printr-un comentariu. Astfel vom avea mai multe surse de inspiratie, si cei fara idei se pot inspira, poate chiar din ideea voastra. Doar asta inseamna sa fii membra a unei comunitati, nu?

Avand in vedere ca a revenit frigul, va propunem o tinuta calda si lejera: cu botine special create pentru primavara, jeansi, un pulover confortabil, si un palton primavaratic cu accesorii vesele la culoare. Pentru aceasta tinuta am ales un machiaj discret, nude prin care se evidentiaza doar genele. Ca si citat motivational, am ales ceva special pentru voi, speram ca va va urma in cursul saptamanii: “Lumea este asa cum o vezi tu. Nu lasa perspectiva altuia sa o determine pe a ta.” (Farshid Moussavi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.