Doar ce am obtinut o promovare si dupa cum bine stiti, ador si imi place foarte, foarte mult sa ies cu fetele in oras, sa petrecem si sa ne bucuram de fiecare clipa impreuna, in timp ce atragem toate privirile barbatilor cat si al altor femei, atunci cand ne facem aparitia. Deci pentru ca doar ce am obtinut o promovare, am iesit sa sarbatorim in cafenea. Am ramas surprinse sa vedem un alt grup de fete, la fel de bine imbracate. Chiar atat de bine imbracate, incat, chiar am fost putin invidioase. Acestea purtau niste rochii de seara scurte.

HB-DEC2014-PIC-245-IMG_0748-465x696

Eu nu prea port rochii de seara scurte, sau rochii scurte in general, insa recunosc ca mi-a placut foarte mult ceea ce am vazut la acel grup de fete. In mod normal nu ma dau in vant dupa garderoba pe care o vad la alte persoane, eu avand gusturi mai bune, dar stiam ca rochiile purtate de cele 3 fete erau de foarte buna calitate. Stiam sigur, ca am mai vazut undeva acele rochii de seara scurte. Mi-am amintit si unde, si anume la helenboutique. Acestia au rochii din materiale de cea mai buna calitate, cu o croiala exceptioanal de bine realizata. Pe langa materialele de foarte buna calitate si croiala perfecta, apreciez si faptul ca rochiile arata exact ca pe site. Un alt aspect important sunt marimile care corespund 100% si modelele care au totusi forme, ca toate femeile, si astfel iti poti face mai usor o idee despre cum ai arata intr-o anumita rochie.

De regula imi place de ei, pentru ca sunt seriosi. Onoreaza foarte repede comenzile, iar transportul este efectuat prin curier rapid. Rochiile au ajuns mereu in perfecta stare, nu am avut niciodata probleme cu ei. Pe langa rochiile frumoase, am uitat sa spun ca au preturi mici. Chiar au preturi de bun simt, si nu te apuca durerea de cap, atunci cand vrei sa adaugi produsul in cos, si sa plasezi comanda.

Cu toate ca am spus, ca nu prea port rochii scurte in general, mi-am luat totusi o rochie de seara scurta, si abia astept sa impresionez imbracata in ea. Cred ca o sa-mi surprind in primul rand prietenele, pentru simplul fapt, ca port o rochie scurta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.