Costumul de baie este cel mai preţios obiect estival sau, cel puţin, aşa ar trebui să fie, deoarece este o piesă vestimentară specifică verii. Totuşi, anul acesta, designerii nu s-au întrecut la lansarea unor modele inedite.

Se pare ca mulţi dintre ei au ignorat complet costumul de baie, care a lipsit din colecţiile unor mari case de modă precum Dior, Etro sau Chloe.

Preferinţa pentru costumele de baie dintr-o singură piesă se păstrează şi în acest an. Costumele de baie eterogene, alcătuite din piese diferite atât în ceea ce priveşte nuanţa, cât şi în ceea ce priveşte croiala.

Marc Jacobs a impus una dintre senzaţiile verii în materie de costume de baie. Dacă vreţi să fiţi şic vara aceasta, purtaţi un costum de baie original, alcătuit din piese cumpărate separat. În fond, tendinţa este în ton cu ceea ce se întâmplă cu ţinutele de stradă. Un amestec inspirat de nuanţe/modele total diferite, care împreună formează un ansamblu inedit.

Confecţionarea pieselor vestimentare din fâşii de material a devenit un adevărat trend al verii. Fie că se bazează pe un joc de benzi încrucişate, fie sunt confecţionate din materiale care imita asamblarea unor benzi, costumele de baie croite din fâşii de material sunt în top în trendurile verii.

Atenţie ! Riscul de a scoate în evidenţă burtica este foarte mare!

Dacă există costume de baie încrustate cu pietre preţioase, sau costume de baie asortate cu ţinutele de plajă de zi, de ce nu ar exista şi costume de baie de seară?

Ideea ii aparţine lui Jean Paul Gaultier, care a decis că în acest an costumul de baie poate avea o nota glamour foarte accentuată.

Pentru costumul de baie alcătuit dintr-o singură piesă, preferinţa poate fi uneori riscantă. Monotonia fiind primul pericol. De aceea, creatorii de modă atrag atenţia şi prin altceva decat prin culoare sau prin croială.

Modelele drapate fac dintr-un costum de baie banal, o adevarata bijuterie estivală. Dintr-un simplu obiect folosit la plajă, costumul de baie devine o ţinută plină de stil.

Imprimeurile marinăreşti se poartă în acest an la fel de mult ca şi în anii precedenţi. Combinaţia ideală fiind o croială retro, în stilul anilor ’30. Totuşi, în această vară nu se mai poartă combi-shortul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.