Lenjeria intimă, la fel ca orice alt fashion item, este foarte sensibilă la schimbările din modă. Urmează aceste trenduri, şi te vei simţi mai stilată şi mai sexi ca înainte!

Negru

Lenjeria neagră va fi mereu la modă. Dantela neagră este în topul materialelor pentru lenjerie. Lenjeria poate fi în întregime din dantelă sau poate avea doar marginile dantelate.

Stil retro

Nu se putea ca designerii de lenjerie să nu se lase şi ei inspiraţi de stilul vintage. Pentru un look a la Sophia Loren, poţi alege o pereche de bikini cu talie înaltă şi portjartier. Totuşi, o astfel de lenjerie nu e prea comodă pentru un casual look, dar e perfectă pentru o seară fierbinte.

Print floral

Deja prezent pe catwalkuri, printul floral nu se putea să lipsească de pe lenjeria intimă, mai ales că dă o notă sensibilă şi romantică.

Albastru

O culoare exotică şi sexi, arată perfect pe un ten bronzat. Broderia neagră arată superb pe o nuanţă indigo sau azur. Încercaţi un corset albastru cu broderie.

Animal print

Cu toate că a pierdut mult teren în ultima vreme, animal print a revenit în topuri. Încercaţi o combinaţie de culori şi animal print, pentru un look vesel, dar exotic.

Alb-negru

Clasic, ce-ar mai fi de zis, decât dantelă şi push-up?!

Roşu

Roşul rămâne opţiunea pentru o noapte fierbinte. Un body sau un corset roşu poate scoate din minţi orice bărbat.

Alb şi bej

Preferatele femeilor pentru orice ocazie, albul şi bejul se potrivesc aproape la orice şi sunt potrivite pentru un look casual.

Buline

Roşii, negre, roz, indiferent de culoare, bulinele arată foarte drăguţ pe orice tip de lenjerie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.