A incercat. Din rasputeri. A pozat cum stie ea mai bine, a facut o figura frumoasa pe catwalk si, la un moment dat, chiar a inceput sa creada ca are o sansa. Pentru Catalin Botezatu, insa, nu a fost de ajuns. Designer-ul a decis ca bruneta trebuie sa paraseasca competitia. Motivul e simplu: Victoria nu indeplineste conditiile pentru a deveni model de top. Mai exact, a luat in greutate si, la sedinta foto, nu a dat dovada de expresivitate.

Vezi si… Mor pestisorii de placere: Concurentele de la Next Top Model s-au transformat in sirene sexy!

“Victoria, imi pare rau. Tu vei merge acasa. Iti vei face bagajul si vei pleca in Romania unde sunt sigur ca, pe langa bagajul tau, vei pleca si cu un bagaj de cunostinte foarte serioase”, i-a spus Botezatu. 

Pareri de rau au avut si celelalte fete. “Imi pare rau ca a plecat Victoria, dar, pentru ca a avut de ales intre ea si Laura, ma bucur ca nu a fost Laura eliminata. Dar sunt ferm convinsa ca va avea mai mult succes decat multe dintre noi”, a fost de parere una dintre concurente. Si pe buna dreptate. Victoria arata bine si, cu putina ambitie, va putea ajunge in top. Chiar daca a parasit competitia.

In schimb, in ciuda incurajarilor, nu a putut sa inteleaga motivele pentru care a fost eliminata de la Next Top Model “Nu e drept asa, m-am ingrasat cu un centimetru. Altele s-au ingrasat cu un kilogram”, a spus ea, in lacrimi. 

Lacrimi. Regrete. Insa nu pentru mult timp. “Sunt convinsa ca voi ajunge un top model international. O sa ajung foarte sus, spre deosebire de alte fete”, s-a incurajat Victoria. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.