Ruxandra a trait, in ultima vreme, cu sentimentul ca va fi eliminata. L-a simtit la tot pasul, chiar daca nimeni si nimic nu prevestea momentul. Cu toate acestea, vestea eliminarii a lovit-o cand se astepta mai putin. “Sunt altele care au poze mai oribile. De multe ori am zis ca imi pasa mai mult decat altele. Asta e…”, a marturisit frumoasa bruneta, in lacrimi, constienta ca aventura Next Top Model a luat sfarsit. 

Culmea, multe dintre colege au sustinut-o, desi gelozia, in acest domeniu, este mare. “Te vei ambitiona”, i-a spus si Catalin Botezatu. “Vei deveni model”, a continuat designer-ul, intr-o incercare de a-i da incredere Ruxandrei. Nedreptate? Adevar? Ghinion? Concurenta? 

“Am inceput cu emotie.. Totul necunoscut si intimidant pentru mine. Mi-am dorit asta din totdeauna. Incerc acum sa descifrez tainele modelling-ului… Stiu ca acum toate slabiciunile, defectele si lucrurile care imi displac la mine vor fi legitimate de cei ce ma vor privi. Simt ca asa imi gasesc propriul drum pe care ma voi stradui sa pasesc cu profesionalism si incredere, ghidata de oameni minunati”, marturisea Ruxandra, la inceput. Oare visul s-a spulberat?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.