Confruntarile de orgolii si opiniile acide incep sa se resimta in randul concurentelor, iar simpatiile si antipatiile sunt lesne de vazut. Ultima “barfa” o are ca protagonista pe Ramona, care, in urma unui conflict cu Barbara, a ajuns subiectul unei discuţii picante. Orientarea sexuala a Ramonei pare sa fie o tema de dezbatere foarte aprinsa intre fete.

“Eu am impresia ca ea-i cam bisexuala, frate. Ori e asa, ori nu e asa. Cand o vezi, vorbeste cineva de sarutat si zice “mai bine te saruti cu mine”. Faza cu Lavinia si Otilia… Glumea Lavinia ca a facut nu stiu ce cu Otilia si spune Ramona “vai fata, mai bine o faceai cu mine”. Ok, glume glume, dar prea…” povesteste Barbara nervoasa.

“Noi chiar credem ca este bisexuala. Prea multe….S-a dat la Barbara cel mai mult, sincer” a marturisit si Diana.

In final, comentariile despre orientarea ei sexuala au ajuns si la urechile Ramonei. In faţa camerelor de filmat, concurenta a dat carţile pe faţa, clarificand dilema fetelor. Bineinteles, din moment ce fetele au provocat-o la astfel de marturisiri, Ramona a speculat la randul ei ocazia de a ataca. Ea s­-a nascut in Bucuresti, iar cele venite recent abia descopera niste lucruri.

“Ce e o problema sa fii bisexual sau nu inteleg acum…Care este problema, ce, vrea si ea probabil, nu? Eu stiu sigur unde m-am nascut, in Bucuresti, ele abia au venit aici si abia descopera niste chestii. In fine… Orientarea mea sexuala nu este bisexuala, din nefericire pentru Barbara, poate isi doreste sau chiar nu am idee de ce a zis lucrul aceasta” a spus la randul ei Ramona.

Ce alte picanterii au mai aparut intre frumoasele concurente, ramane de vazut joia aceasta, de la 20.30, la Next Top Model.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.