Joia aceasta, de la 20.30, Next Top Model revine cu o editie incendiara. Frumoasele concurente l-au insotit pe Catalin Botezatu la FashionTv Summer Festival in Mamaia, iar acolo peripetiile s-au tinut lant. Fetele au urcat pe podium, in prezentari de anvergura, pentru unele dintre ele fiind si prima experienta de acest gen. Pe langa micile alunecari sau probleme cu echilibrul, domnisoarele s-au trezit la Mamaia si cu posibilitatea de a le fi “suflate” efectiv prezentarile ba de manechinele tip “balena”, ba din cauza sanilor prea mari sau a cerintelor foarte precise ale designerilor. Barbara Langelotti, una dintre concurente, a simtit nevoia sa-si spuna of-ul intr-o criza de nervi cum se cuvine, chiar inainte de prezentarea de la Mamaia.

“Mie nu-mi place sa fiu bagata in aceeasi oala cu fashion-ul, toate-s grase, au 100-90-100 si tu ai cerinte de 90-60-90. Eu am 45 de kilograme si ma chinui sa ajung in niste prezentari si vine una care-i balena pentru un model si-mi ia mie locul. Asa se intampla la fashion. Mie nu-mi plac chestiile astea si-mi vine sa si injur acum si ma aude maica-mea. Uite asa au pulpanul, uite asa burdihanul si hai sa mergem la fashion ca suntem modele, iar noi ne chinuim cu teaching, cu diete, tu mai ai putin si lesini in concurs si vine balena de-acasa cu figuri. Apoi, tu ca designer spui ca vrei fete fara sani si o iei apoi pe cea care-i are pe cei mai mari. Nu am nimic cu ea, pe mine m-a enervat cum s-a exprimat “am nevoie de fete fara sani”. Ce sa fac, sa mi le scot si pe-astea pe care nu le am?” a spus revoltata Barbara.

Desi initial extrem de suparata, odata ce pregatirile pentru prezentare au inceput si spiritele s-au mai linistit, concurenta s-a declarat foarte bucuroasa ca a ramas in cadrul prezentarii lui Mihai Albu si ca aici modele s-au simtit apreciate si respectate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.