Scene incredibile joia aceasta la Next Top Model. Fetele au avut de infruntat o provocare de proporţii care s-a lasat cu hohote de plans si o paruiala neasteptata. Spiritele s-au aprins si mai tare cand una dintre fete a fost efectiv legata de un scaun si pusa la pamant. Iata ce s-a intamplat!

Au trecut prin multe teste inedite, insa nici prin gand nu le-a trecut fetelor de la Next Top Model in ce cadru le va astepta Catalin Botezatu de data aceasta. O masa pregatita ca pentru o cina romantica, lumanari, un trandafir rosu, un catafalc, o coroana de flori, acestea au fost cateva dintre elementele de decor, o combinaţie socanta pentru fete. Alaturi de mentorul concurentelor le va astepta de aceasta data inca un profesor.

In mai multe ocazii, Catalin le-a spus fetelor ca este foarte important ca un model sa poata interpreta un rol, sa stie sa intre in pielea unui personaj. E timpul ca fetele sa inveţe de la un profesionist, asa ca Andrei Aradits a venit sa le inveţe unele mici trucuri. In scurt timp, fetele vor trece la acţiune. Pentru ele au fost pregatite cateva probe in care vor trebui sa-si imagineze o anumita situaţie si sa intre in rolul respectiv.

Pentru Denisa si Laura, cadrul va fi un pat, una dintre fete trebuind sa intre in rolul amantei, in timp ce cealalta va fi femeia inselata. Imediat, cele doua se vor dezlantui, iar rolul le va purta catre o inevitabila paruiala. Cristina si Barbara vor schimba brusc registrul catre o situaţie trista. Vor trebui sa-si inchipuie ca cineva apropiat a murit. Lucrurile vor lua insa o turnura neasteptata. Cristina isi va stapani cu greu lacrimile.

Amintirea unui bun prieten care si-a pierdut viaţa intr-un accident de masina e ravasitoare. Laura si Cristina vor marturisi ca tatuajul pe care il au amandoua pe gat reprezinta numele lui alaturi de cel al surorii gemene. Lectia va continua din nou cu o schimbare totala de registru. Daca Sanziana si Otilia vor fi mesageri al dragostei, Lavinia si Ramona vor fi supuse unui test mai aspru: o rapire.

Interpretand rolul agresorului, Lavinia se dezlanţuie. Legata de un scaun cu bada adeziva, Ramona nu poate riposta, fiind efectiv trantita pe jos. Scena pare foarte brutala, socandu-le si amuzandu-le totodata pe celelate fete. Cum s-a terminat lecţia de actorie a lui Andrei Aradits si care dintre fete a castigat premiul pentru interpretare, ramane de vazut joia aceasta, de la 20.30, la Next Top Model.

Sursa: Fashionlife.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.