Este extrem de frumoasa, a intrat intr-o competitie care ar putea deveni o rampa de lansare incredibila si poate, peste cativa ani, va face turul lumii in showuri de moda. Sanziana si-a dorit foarte mult sa poata construi pe cont propriu o cariera de succes si face deja primii pasi in acest sens. Trecutul ei dramatic i-a socat insa pe juratii Next Top Model.

La preselectii, Sanziana le-a povestit ca a locuit cu mama pana la 9 ani, iar dupa aceasta varsta a ajuns in centrul de plasament alaturi de fratele ei. Mama ei era cercetata penal pentru crima. Desi infaptuise acea crima, mama Sanzianei nu a fost inchisa, dovedindu-se ca avea probleme psihice. Tanara a trebuit sa invete sa se descurce pe cont propriu. Desi a incercat sa tina secret acest lucru in competitie, Sanziana va face insa dezvaluiri incredibile in fata camerelor de filmat. 

“Nu mi se pare normal sa mi se puna o eticheta pentru ca sunt de acolo. Pana la urma, sunt aici ca si celelalte fete cu un anumit scop si o anumita dorinta”, a motivat Sanziana decizia de a tine secret trecutul ei.

Le-a povestit insa fetelor ca a locuit in trei centre de plasament, cum a trait acolo si intrebata de una dintre concurente ce bani primea, Sanziana le-a socat inca o data pe colegele ei.

“Singurii bani pe care-i aveam, pe care ii primim si acum, sunt o data la trei luni, adica de patru ori pe an. Cam ce suma credeti? Nici macar un milion. Doar 84 de lei la trei luni”, a povestit Sanziana.

Cu toate ca au fost impresionate de povestea ei, o parte din fete au facut insa o coalitie impotriva Sanzianei. Ce s-a intamplat si care sunt nemultumirile concurentelor, ramane de vazut joia aceasta, de la 20.30, la Next Top Model. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.