Concurenta devine tot mai stransa, iar Catalin Botezatu recunoaste ca a ajuns sa se ataseze de “fetele lui”. Frumoase si sexy, ele trebuie sa arate ca au calitatile unui model international si ca atitudinea lor este ideala pentru marile podiumuri ale lumii. Toate sunt talentate si au farmecul lor, cu toate ca designer-ul le mai “trage de urechi” din cand in cand.

Insa atunci cand glumele devin conflicte, lucrurile nu mai trebuie trecute cu vederea. Exigent din fire, Catalin s-a enervat pe Lavinia, care a fost acuzata ca ar fi furat un telefon. S-a dovedit apoi ca totul nu a fost decat o gluma, lucru confirmat si de celelalte concurente. Plina de lacrimi pe chip, Laviniei i-a fost teama sa nu fie data afara pe nedrept.

Dandu-si seama ca, poate, a fost putin cam dur, Catalin a luat o decizie care a impresionat pe toata lumea: sa mai dea o sansa tuturor concurentelor, dar le-a dat si telefoanele inapoi. Concluzia? Toate fetele merg mai departe! Unde vor fi urmatoarele sedinte foto aflati in episodul urmator, care va fi difuzat joi, de la ora 20:30!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.