Desi sunt inca novice in tainele catwalk-ului, fetele au reusit sa puna in scena un adevarat spectacol si, mai mult, au profitat de aceasta ocazie pentru “a se razbuna pe toate javrele din viata lor”, cum a marturisit una dintre concurente. Joia aceasta, de la 20.30, fetele de la Next Top Model vor aprinde cu siguranta imaginatia tuturor barbatilor intr-o prezentare incredibila semnata Catalin Botezatu.

Cu toate ca sunt abia la inceput de drum, Catalin Botezatu le-a confruntat pe frumoasele tinere de la Next Top Model cu o provocare uriasa, FashionTv Summer Festival Mamaia. O parte dintre domnisoare au avut ocazia de a prezenta chiar pentru mentorul lor, celebul designer dandu-le sansa de a fi protagonistele unui show in toata puterea cuvantului. Fetele au imbracat tinute spectaculoase, intrand in scena cu barbati tinuti in lanturi metalice.

“M-am razbunat pe baiatul acela pentru toate javrele din viata mea, a spus una dintre concurente care a trebuit sa puna la pamant un manechin, tragandu-l de lanturi. M-am bucurat foarte mult, am avut o satisfactie extraordinara si m-am simtit foarte bine acolo. L-am chinuit de-a dreptul in toate felurile in care am putut. A fost sclavul meu, l-am dominat si ma simt extraordinar”

Alte concurente au intampinat insa probleme pe catwalk, Lavinia povestind ca si-a scapat baiatul din lesa. “Am avut un baiat care a trebuit sa alerge in patru labe si l-am  scapat din lesa, dar m-am aplecat si l-am luat pozand. Sper ca a fost bine” spune Lavinia.

Cum a decurs spectaculoasa prezentare si de ce alte provocari au mai avut parte frumoasele concurente, ramane de vazut joi, de la 20:30, la Next Top Model

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.