Locatia unde se va desfasura de aceasta data shootingul Next Top Model le va intampina pe frumoasele concurente cu fel de fel de legende si personaje incredibile. Dupa ce vor urca de la cascada despre a carei apa se spune ca ar spori fertilitatea, fetele vor fi intampinate de o statuie   inedita, “Priabos”.

In mitologia greaca, Priapus sau Priapos este un zeu rustic al fertilitatii, protector al animalelor din gospodarie, al plantelor care produc fructe, al gradinilor, dar si al organelor genitale masculine. In reprezentari, Priapus apare ca avand un penis disproportionat de mare si in permanenta erect, de aici pornind si denumirea medicala de priapism.

Aparitia le-a amuzat teribil pe concurentele Next Top Model. Si cum despre cele care ating statuia, chiar si daca au 60 de ani, se spune ca vor ramane insarcinate, fetele s-au gandit ca acesta ar fi pretextul perfect pentru o glumita pusa la cale pentru mentorul lor. Asa ca si-au pus pernute pe sub halatele Next Top Model astfel incat sa para insarcinate si au dat startul la distractie. Totul pentru a-i dovedi lui Catalin ca promisiunea statuii nu este doar un mit.

“Mi-e pofta de o geanta si de o pereche de pantofi”, a glumit una dintre fete, in timp ce o alta concurenta s-a gandit ca acum are voie sa manance. Gluma a continuat, fetele luandu-l prin surprindere pe Catalin cu “burticile” lor. De ce alte nastrusnicii s-au mai tinut concurentele Next Top Model, ramane de vazut joia aceasta, de la 20.30, la Antena 1.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.