Pornind de la filmul “Propunere indecenta” in care protagonistei, o tanara proaspat casatorita (Demi Moore), i se ofera din partea unui multi-milionar excentric (Robert Redford) un milion de dolari pentru o noapte, fetele de la Next Top Model au adaptat scenariul la peisajul autohton,  personajul principal fiind in acest caz nimeni altul decat Irinel Columbeanu.

Astfel, Barbara a tinut cu ardoare sa alfle ce raspuns ar da colega ei intr-o astfel de situatie: “Denisa, daca vine Irinel Columbeanu la tine si-ti zice: iti dau un Bentley, hai, o facem o noapte, ce-ai spune? Desi concurenta a raspuns rapid ca nu se pune problema, ca ea nu e de vanzare, fetele au inceput sa dezbata aprins subiectul si sa testeze cam care ar fi limitele fiecareia. Asa ca noi si noi scenarii au aparut in discutie, Irinel Columbeanu fiind inlocuit cu George Clooney.

Intrebarile fara perdea nu s-au oprit insa aici, fetele vorbind foarte deschis despre sex, vise erotice, jucarii si povestind tot felul de intamplari fara a se feri de camerele de filmat. Cum decurs intreaga discutie, vedeti joia aceasta, de la 20.30, la Next Top Model. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.