giuseppe-zanotti-homepage-600x900Te-ai săturat de culori neutre şi de clasicul negru? Eşti în căutarea unei perechi de pantofi altfel, nonconformistă şi îndrăzneaţă? In sezonul acesta, designerii îţi propun modele deosebite de încălţăminte în cea mai hot culoare a verii ce urmează, galbenul.

De la galbenul solar, la galbenul lămâie sau galbenul muştar, nuanţele de galben îşi găsesc mereu drumul prin marea de tendinţe vestimentare sezoniere, fiind prezente atât în propunerile pentru primăvară/vară, cât şi în cele destinate anotimpului rece.

O culoarea puternică, cu personalitate, veselă, ce îţi pune frumos în valoare bronzul , galbenul are avantajul de a se potrivi oricărui tip de ten sau oricărei nuanţe de păr. Fie că eşti blondă sau brunetă, ca ai tenul măsliniu sau deschis, vei găsi o nuanţe de galben care să ţi se potrivească mănuşă.

Ai la dispoziţie toate modelele de pantofi specifice sezonului cald, de la balerini ultra-comozi şi chic, la sandale decupate cu toc înalt, pantofi cu talpă ortopedică sau stilettos cu tocul cui, extrem de sexy.

Pentru că suntem în sezonul contrastelor, te poţi juca cu nuanţele pentru a upgrada o ţinută.

Dacă îţi plac motivele geometrice, alege o fustă sau o rochie “şah” alb-negru, cum sunt cele inspirate din noua colecţie Louis Vuitton.  In funcţie de momentul zilei, poartă-le fie cu o pereche de balerini, fie cu pantofi cu toc, galben aprins.

In primăvara/vara lui 2013 se poartă imprimeurile florale,un motiv ce merge perfect  cu o pereche de pantofi galbeni. Mizează pe o pereche de pantaloni albi cu un imprimeu floral colorat, asortează-i cu un top alb lejer şi cu o pereche de escarpen cu toc înalt galben neon.

Dacă nu îţi plac în mod deosebit imprimeurile, o pereche de pantofi galbeni se va potrivi mănuşă cu o ţinută uni. Albul este non-culoarea favorită a sezonului estival, iar cu un accent galben în picioare, îţi vei pune în evidenţă intregul outfit.

Alege o pereche de pantaloni palazzo, dintr-un material subţire, daca preferi varianta lungă, sau o pereche de pantaloni scurţi albi, extrem de chic, alături de un sacou subţire de vară. Pentru un plus de atitudine, optează pentru o pereche de pantofi galbeni cu tocul metalic!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.