christian-louboutin-nude1

Christian Louboutin lanseaza colectia de pantofi intitulata „Nude”, incaltaminte de lux conceputa in nuante identice pielii cu un efect incredibil de alungire a picioarelor.

Christian Louboutin prezinta o colectie capsula de pantofi care promit sa ofere femeilor efectul de alungire a picioarelor, datorita faptului ca sunt conceputi intr-o nuanta identica cu cea a pielii.

5 modele clasice de pantofi Louboutin au fost regandite in nuante diferite (deschise si inchise), astfel incat sa fie cat mai aproape de culoarea pielii oricarei femei.

christian-louboutin-nude

„Dispar ca prin magie si se transforma intr-o continuare a piciorului, alungindu-l intr-un mod placut ochiului. Pantofii au rolul de a face femeia sa para mai inalta, nicidecum nu trebuie sa distraga atentia de la picioarele si tinuta acesteia”, explica Christian Louboutin.

christian-louboutin-nude2

Vanduti exclusiv in magazinele Louboutin, pantofii din colectia Nude poarta denumirile de Pigalle, Fifi, Simple Pump, Flo si Vendome.

christian-louboutin-nude4

Pentru a descoperi nuanta de pantofi potrivita pielii tale, designer-ul a creat aplicatia Louboutin Shades App. Cu doar o fotografie pe care o faci picioarelor tale, ti se ofera imediat sugestia de pantofi pe care trebuie sa ii porti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.