sfaturi-pentru-pasionatele-de-moda-cum-sa-porit-geaca-de-piele-ca-sa-fii-cool_2_size1Cum putem combina geaca de piele cu alte piese vestimentare şi în ce măsură putem să o accesorizăm?

În funcţie de tipul gecii de piele puteţi să accesorizaţi ţinuta. Dacă geaca de piele este încărcată cu ţinte, fermuare etc., atunci lăsaţi deoparte accesoriile deoarece devine prea încărcată. Dacă aveţi o geacă de piele simplă, linght, puteţi să o accesorizaţi cu nişte cercei finuţi, dar să nu atingă gulerul gecii şi cel mai perfect ar fi cu părul prins.

1. Geaca de piele poate fi purtată cu o fustă de piele pe corp, iar sub geacă un pulover tricotat. Combinaţia iese foarte COOL!
2. Geaca de piele o mai putem asorta tot cu o fustă, dar în acest caz, plisată, lungă sau medie, care ne poate poziţiona atât în zona de lady, cât şi în zona de femeie/fată rebelă. Nu ezita! Merită
3. Pe lângă fusta cu care am asortat-o mai sus, geaca de piele mai poate fi combinată cu blugi, sau pantaloni d epiele şi o bluză mai lungă, care acoperă posteriorul, asortate cu nişte cizme cu catarame. Demenţial!
4. Să nu uităm şi de pantalonii scurţi împreună cu o pereche de şosete lungi şi bocanci, combinată cu o geacă de piele. Rock Style!
5. Jeansii evazaţi, cu pantofi cu toc înalt, vă lungesc silueta, iar împreună cu o geacă de piele, sounds good!

Fii mereu frumoasă, impecabilă, atrage priviri într-un mod firesc, natural şi mereu în pas cu moda. Click aici pentru a accesa site-ul cu stil şi personalitate!

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.