rochii elegantePentru că tot se apropie un nou an, seara de Revelion trebuie să fie una frumoasă pentru ca şi noul an să fie plin de bucurii, sănătate şi realizări. Aşa că haideţi să începem cum ţinutele. În funcţie de locul unde vă petreceţi aceasta seară minunată puteţi să optaţi şi pentru o ţinută potrivită.

Magazine recomandate de catre noi:
Readytowear.ro ; Stylicious.ro ; FashionAgenda.ro ; StoreFashion.ro ; Matar.ro ; Boutique Mall ; Laredoute.ro

Petrecere într-o notă intimă

Dacă alegi să-ţi petreci seara de Revelion într-o notă mai intimă alături de prietenii tăi, cea mai potrivită ţinută ar fi pantalonii. Sunt practivi, comfortabili, îi poţi asorta cu o mulţime de cămăşuţe finuţe la care să îi aplici un accesoriu nu foarte încărcat. Astfel te vei simţi foarte bine.

Petrecere într-un cadru cu prietenii, la restaurant

În acest caz cea mai potrivită ţinută ar fi o rochită simplă şi elegantă, asortată cu un plic şi nişte pantofi simpli. Vei arăta spectaculor. Nu merită să te îmbraci prea sofisticat pentru că în această seară cu siguranţă că îţi doreşti să te distrezi cât mai mult şi trebuie să te gândeşti şi la faptul că trebuie să fi comodă.

În cazul bărbaţilor, aceştia pot opta la o cămaşă simplă albă sau de diferite culori, asortată cu o pereche de pantaloni din stofă, sau mai eleganţi şi cu o pereche de pantofi.

Petrecerea de Revelion, în club

Poti alege chiar o pereche de jeanşi cărora să le conferi un accent elegant prin asortarea cu o cămaşă. Lasa tricourile deoparte! În noaptea asta trebuie să arăţi elegant, chiar dacă alegi blugii.

O altă îmbrăcăminte ar mai fi o pereche de pantaloni de stofă, asortaţi cu o cămăşuţă elegantă şi cu nişte accesorii pe măsură. Cu siguranţă nu vei da greş şi te vei simţi comodă, pregătită pentru distracţie.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.