S-a deschis primul magazin de bijuterii Pandora din Romania, in Afi Palace Cotroceni. Punctul forte al brandului il reprezinta posibilitatea de personalizare a modelelor de bratari, cercei, inele sau coliere. Fiecare client isi poate alege o combinatie unica de talismane si pietre in crearea bijuteriei lui.

De la torturi din argint, litere placate cu aur, caleasca Cenusaresei cu o perla pe spate, diamante si alte pietre pretioase, talismanele vin in numeroase variante de dimensiuni si culori ce pot fi puse fie pe bratari, fie pe coliere.

Pretul unei bratari basic incepe de la 89 de lei si poate depasi 700 de lei, in functie de material, piele intoarsa, otel inoxidabil, argint sau aur alb. Preturile talismanelor difera si ele in functie de piatra, perla, pietre pretioase, diamante, sau de material, otel inoxidabil, argint sau aur.

Pandora este un brand fondat in 1982 in Danemarca si isi propune sa stranga in bijuterii unicat amintirile fiecarui client, creand talismane specifice oricarei ocazii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.