HomeDesigneriCalendarul Pirelli 2010 va fi unul fără sutiene

Calendarul Pirelli 2010 va fi unul fără sutiene

Dupa ce a şocat şi scandalizat întreaga lume cu campanii publicitare cu tenta sexuală, creatorul de modă Tom Ford împreună cu fotograful Terry Richardson realizează noul calendar Pirelli 2010, în care a reunit cele mai frumoase manechine din lume.

Deşi mai sunt câteva luni până la lansarea sa, calendarul Pirelli, ajuns la a 37-a ediţie este în pregătire. Pentru ediţia 2010 a fost ales fotograful Terry Richardson, unul dintre cei mai controversaţi artişti ai ultimilor ani.

Terry Richardson a reuşit să şocheze lumea întragă prin campanile sale publicitare, cele mai cunoscute fiind pentru colecţiile de parfum şi haine masculine ale lui Tom Ford. Multe din campaniile sale au fost interzise.

De data aceasta, Terry a adunat în faţa obiectivului cele mai frumoase modele din lume: Ana Beatriz Barros, Miranda Kerr, Daisy Lowe, Rosie Huntington Whiteley, Lily Cole, Catherine McNeil, Gracie Carvalho, Maroes Host, Eniko Mahalik şi Georgiana Stojikovic.

Dacă anul trecut, calendarul fusese realizat în Botswana, de data aceasta locaţia aleasa a fost Brazilia, mai exact în zona San Salvador Bahia.

Primele imagini oficiale ale calendarului Pirelli 2010 au fost publicate în revista Vanity Fair din 24 iunie şi deşi a fost ţinută secret, sedinţa foto a ajuns deja pe diferite siteuri de intenet, iar pe YouTube circuland cateva imagini cu fetele dezbracate …

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read