HomeEvenimentePe 1 decembrie incepe Saptamana Modei la Bucuresti

Pe 1 decembrie incepe Saptamana Modei la Bucuresti

12565_565323553494398_1683242008_n_f68c02b462A rămas mai puțin de o lună până la cel mai așteptat eveniment de modă al anului: Bucharest Fashion Week.

În perioada 1-6 decembrie 2013, începând cu ora 20:00, la Ambasad’Or Events & Leisure (Drumul Odăii 34-36, Otopeni), cei mai cunoscuti designeri români, dar și tineri dornici de afirmare, precum și creatori internaționali își vor reuni forțele sub egida FashionTV pentru a oferi publicului șase seri de modă și frumusețe.

Alături de fashion show-uri, organizatorii au pregătit numeroase surprize, dar și acordarea titlului de Top Model România – cel mai important concurs de promovare a tinerelor modele din țara noastră; Miss România – cel mai așteptat concurs de frumusețe, unde va fi desemnată cea mai frumoasă fată din țară; Romanian Fashion Awards – oscarurile românesti în industria modei și modelingului, premii ce răsplătesc și încurajează cele mai bune prestații ale designerilor vestimentari și de accesorii, modelelor, fotografilor, specialiștilor în machiaj și coafură sau revistelor de lifestyle și susținătorilor modei; Gala Fotbalului Românesc – unde vor fi premiate superlativele din fotbalul autohton. Premiile vor fi înmânate de personalități de marcă ale vieții mondene românești!

Bucharest Fashion Week face parte din circuitul internațional, alături de ParisFashion Week, Milano Fashion Week, London Fashion Week, Madrid FashionWeek și va fi transmis pe FashionTV în peste 200 de țări.

Manifestația reunește cei mai mari specialisti în hair-styling (de la Geta Marin Hair Studio & Academy), make-up (Cotimanis Show) și peste 150 de modele.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read