HomeEvenimenteIulia Dumitrescu este clujeanca ce va reprezenta Romania la Miss Earth 2012

Iulia Dumitrescu este clujeanca ce va reprezenta Romania la Miss Earth 2012

00078938_largeIulia Monica Dumitrescu din Cluj-Napoca este Miss Earth România 2012 după ce Diana Popistaşu din Iaşi a renunţat la titlu din motive şcolare. Iulia Monica Dumitrescu din Cluj-Napoca va reprezenta România la concursul internaţional de frumuseţe care va avea loc în Filipine, în luna noiembrie.

Iulia este studentă în anul al doilea la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul Universităţii “Babeş Bolyai” din Cluj-Napoca. Are 20 ani şi 1,73 metri înălţime. Dimensiunile ei sunt 87-61-91.

UPDATE: Iulia Dumitrescu a absolvit liceul bilingv “Gheorghe Şincai” din Cluj-Napoca, secţia matematică-informatică. Pentru că învăţătura a fost pe primul loc, cariera de modeling a început-o abia după terminarea liceului, dar a ţintit sus: s-a înscris la Miss Univers România 2011 unde a ajuns printre finaliste. A mai participat la Info Fashion Festival şi Miss Universitas Cluj. A prezentat pentru casele de modă Urma şi Monesse.

Când vine vorba despre modele de urmat în viaţă, tânăra spune că nu se identifică deloc cu personajele mediatizate pe piaţa românească. Preferă personalităţi de valoare precum Maia Morgenstern sau Ana Aslan. În timpul liber îi place să petreacă timpul cu prietenii şi familia. De asemenea, adoră să danseze şi să călătorească. Şi-ar dori să ajungă în toate colţurile lumii pentru a interacţiona şi a cunoaşte cât mai multe culturi.

Folosindu-se de pretextul vârstei fragede, Iulia spune că nu ştie exact ce vrea să facă în viitor. Momentan, încearcă să îmbine şcoala cu modelingul. Este mândră că în februarie pleacă la Milano pentru şase luni cu bursă Erasmus. I-ar surâde să înceapă afacerea proprie, o firmă de organizări evenimente, dar nu este o prioritate în acest moment.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read