galeria-designerilor-romani

Aseara in cadrul unui cocktail gazduit de magazinul COCOR, in prezenta a peste 150 de persoane, a avut loc evenimentul de redeschidere a Galeriei Designerilor Romani. Spatiul destinat creatiilor romanesti se intinde pe o suprafata de peste 500 mp si este situat la etajul 2 al magazinului COCOR.

Galeria Designerilor Romani este un concept unic pe piata din Romania, fiind singurul magazin multibrand care reuneste sub aceeasi umbrela colectiile celor mai importanti designeri romani.

Andra Andreescu, Alexandra Calafeteanu, Adelina Ivan, Anca & Silvia Negulescu, Anca Radulescu, www.Andreea Raicu.ro by PNK Casual, Andreea Visescu, Agnes Toma, Bold, Casual Monday, Cathias Edeline, Clara Rotescu, Corina Vladescu, Cristian Samfira, Cristina Nichita, Dana Paun, Deea Buzdugan, Elena Perseil, Kinga Varga, Lavinia Nistor, Laura Olteanu, Lena Criveanu, Mandra Chic, Mihai Albu, Mirela Diaconu, Molecule F, Murmur, Norina Stoica, PNK Casual, Rhea Costa, Simona Semen, Stefan Burdea, Stefan Musca, Stefania Caragea, Stephan Pelger si Studio Cabal sunt designerii romani si brandurile romanesti ale caror colectii sunt prezente, incepand cu aceasta luna, in cadrul Galeriei Designerilor Romani.

Galeria Designerilor Romani este un proiect extrem de important pentru noi, mai ales ca e o directie fireasca pe care un magazin romanesc, asa cum este magazinul Cocor e normal sa o urmeze. Noutatea cu care Galeria Designerilor Romani vine incepand cu aceasta seara consta in faptul ca unele colectii ale designerilor sunt realizate exclusiv pentru noi, un lucru cu care ne mandrim foarte mult” a declarat Catalina Toaxen, Director de Expansiune si Repozitionare Cocor.

In cadrul evenimentului, manechine imbracate in tinute special alese de designeri au defilat printre invitati pentru a promova noile colectii introduse in noul spatiu al Galeriei Designerilor Romani.

Designul noului spatiu a fost conturat de Mihai Albu si concretizat de catre arhitectul Omid Ghannadi care s-a ocupat de intregul concept, alegand un stil minimalist ce pune in evidenta creatiile romanesti expuse. In note de alb si negru, spatiul creat este unul aerisit, cu zone usor delimitate intre fiecare designer.

Evenimentul a fost realizat cu sprijinul Privileg Catering, Madame Lucie, Molecule F, Tienda, Hypnose, Purple Flowers si Hypoxi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.