Unele vedete nu au fost foarte inspirate când şi-au ales ţinutele pentru apariţia la Globurile de Aur 2012. Iată care au fost cele mai urâte rochii purtate pe covorul roşu în acest an.

Combinaţii neinspirate de culori

Sarah Michelle Gellar a purtat o rochie Monique Lhuillier, pantofi Jimmy Choo şi bijuterii Bvlgari, reţeta pentru o ţinută superbă. Numai că a lăsat alegerea rochiei în seama fetiţei sale de doi ani. Si se vede! O rochie amplă, cu un imprimeu cel puţin ciudat pentru o gală de asemenea amploare.

Rochia Jason Wu a lui Michelle Williams a avut o croială frumoasă, uşor retro, însă în ansamblu a fost o alegere neinspirată din cauza combinaţiei de culori şi texturi – catifea cu voal.

Rochia “perdea”

Amanda Peet şi Jessica Biel şi-au dorit apariţii diafane şi delicate, dar au ales greşit rochiile. Amanda nu a fost destul de elegantă pentru o asemenea gală şi în plus, cele patru volane suprapuse o fac să pară mai plinuţă decât este. Rochia Marc Jacobs nu a avantajat-o de această dată.

Jessica Biel se pregăteşte de nuntă, e drept, şi probabil a vrut să încerce de pe acum o rochie de mireasă, însă creaţia Elie Saab nu este potrivită nici pentru covorul roşu, nici pentru nuntă. Rochia Jessicăi a fost prea complicată în partea de sus şi prea “serioasă”, fără decolteu şi cu mâneci lungi.

Rochii cu broderie

Lea Michele şi Dianna Agron sunt colege de serial şi iată că au ajuns colege şi în lista celor mai urât îmbrăcate vedete de la Globurile de Aur 2012. Ambele au optat pentru rochii complicate, cu broderie, însă ambele au dat greş. Dianna Agron a vrut să iasă în evidenţă cu o creaţie Giles roşie, cu două lebede decupate în partea de sus şi partea de jos foarte franjurată. A fost o apariţie dramatică, dar nu foarte plăcută.

Lea Michele a fost prea sexy pentru un eveniment atât de elegant şi în rochia Marchesa a părut că se străduieşte prea mult să iasă în evidenţă. Detaliile din partea de sus au fost prea complicate, iar culoarea a fost un alt punct slab al ţinutei.

Apariţii prea extravagante

Kelly Osbourne nu s-a putut decide dacă să poarte o creaţie avangardistă sau una clasică, aşa că a ales o combinaţie. Rochia Zac Posen a avut o culoare frumoasă, dar o croială ciudată, cu umeri ascuţiţi şi trenă de sirenă, două detalii care nu se potrivesc. Ca să nu mai vorbim de părul gri al vedetei…

Madonna a vrut din nou să fie îndrăzneaţă, dar a dat greş cu această rochie ciudată. Pare să fi combinat două rochii diferite ca stil şi culoare. Partea de jos amplă, de un verde închis nu are nicio legătură cu topul argintiu strălucitor al rochiei Reem Acra. Iar mănuşa neagră de piele din mâna dreaptă a fost total nepotrivită cu rochia şi ocazia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.