404 Not Found


nginx
Cele mai frumoase rochii de mireasă de la Bucharest Fashion Week | FashionLife.ro
HomeEvenimenteCele mai frumoase rochii de mireasă de la Bucharest Fashion Week

Cele mai frumoase rochii de mireasă de la Bucharest Fashion Week

mireasa_botezatu_212e0aca58În seara a treia de Bucharest Fashion Week, designerii au propus mirese extravagante în rochii somptuoase decorate cu pietre şi pene. Care e preferata ta?

Miresele colecţiilor prezentate în a treia seară de Bucharest Fashion Week au fost fie extravagante, fie prinţese foarte elegante şi feminine.

Cătălin Botezatu, care a prezentat colecţia haute couture “Birds” a propus o mireasa excentrică, într-o rochie amplă cu crinolină, decorată cu pene atât pe poale, cât şi pe bust.

Mireasa colecţiei Desire Me nu poartă rochie albă, ci preferă o culoare mult mai veselă. Rochia decorată cu pene şi cristale a atras toate privirile, la fel ca şi cea semnată Andreea Dogaru. Mireasa acestei colecţii a purtat o combinaţie de pene, voal transparent, broderie şi pietre.

bucharest fashion week

Tot un joc al transparenţelor proprune şi Marina Mansanta.

bucharest fashion week

Colecţia “Cocktail” by Oana Ciclovan a avut o mireasa clasică, într-o rochie de un alb imaculat, dar cu un accesoriu excentric, o fundă supradimensionată neagră, la spate.

bucharest fashion week

Italianca Giada Curti a venit la Bucharest Fashion Week cu o colecţie feminină, vaporoasă şi o mireasă prinţesă într-o rochie nude decorată ceva mai discret cu flori şi pietre.

bucharest fashion week

Mireasa Shushma Patel a fost strălucitoare într-o rochie decorată cu paiete.

bucharest fashion week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read