HomeEvenimenteBranduri româneşti şi internaţionale la Bucharest Fashion Week

Branduri româneşti şi internaţionale la Bucharest Fashion Week

Branduri internationale de prestigiu si mari designeri romani si se vor reuni sub egida Fashiontv pentru a dicta tenditele in cadrul celui mai important eveniment de moda din Romania: Bucharest Fashion Week.

Evenimentul se va desfasura intre 1-5 decembrie la Crystal Palace Ballrooms. In cadrul festivalului vor fi prezentate in premiera colectii semnate Catalin Botezatu, Clara Rotescu, Mihai Albu, Laura Olteanu, Romanitza, Ersa Atelier, BSB, Azzara by Mirela Pellegrini, Ego Men’s Fashion Concept, Nausica, Mexton, Langellotti, Wanda’s Dream, Cristiana si Izabela Purdescu, Benvenuti, Casa de Blanuri MG, Belinda Liu, Livia Mihu, Alexandra Ghiorghie, Pada Murre, Skiny, Insolito, Julia Kontogruni, Dolena.

Peste 100 de modele, echipele de profesionisti de la Il Makiage si Salerm Cosmetics sunt pregatite pentru o noua lectie de stil, sezonul toamna-iarna 2010-2011.

Fetele selectate in timpul Caravanei Fashiontv vor concura pentru un loc pe podiumul celui mai important concurs de promovare a tinerelor modele, Top Model Romania, castigatoarea urmand sa participe la finala FTV Model Awards care va avea loc la Hong Kong .

Ca la fiecare sfarsit de an, Fashiontv va premia cele mai bune prestatii in moda si modeling in cadrul galei Romanian Fashion Awards 2010. Vor fi desemnati cei mai buni designeri, modelul masculin si feminin al anului sau cele mai bune reviste de fashion.

Pentru ca de peste 10 ani Fashiontv contribuie la promovarea turismului romanesc in toata lumea, in premiera la aceasta editie a Bucharest Fashion Week va avea loc Fashiontv Romania Awards – decernarea celor mai fashion locatii din Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read