HomeEvenimenteAl treilea magazin Lashez se deschide în București Mall pentru pasionații de...

Al treilea magazin Lashez se deschide în București Mall pentru pasionații de shopping

București Mall găzduiește mâine, 12 iulie, deschiderea oficială a celui de-al treilea magazin Lashez, care se va întinde pe o suprafață de 500 de metri pătrați. Cu acest prilej, Lashez, prezent în România din anul 2009, continuă extinderea rețelei, ajungând la 10 unități în București.

Toți pasionații de shopping vor fi întâmpinați în magazinul Lashez cu o varietate de 6.200 de produse, 24 de sortimente, tinute variate, accesorii, sau încălțăminte, viu colorate, în tendințe si toate made in Romania. Creațiile Lashez își propun o abordare îndrăzneață, mizând pe modele clasice, cu imprimeuri vesele și nuanțe puternice, pentru o imagine a femeii plină de stil, sexy și curajoasă.

Evenimentul de lansare va introduce în cadrul unei prezentări de modă noua colecție de vară a anului 2012, disponibilă la prețuri mai mici cu 20% pentru invitații dornici de shopping. Grupul Anchor este prezent în România din 1997 fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piață, având în portofoliul sau proiecte de retail, residence și clădiri de birouri.

Printre realizările Anchor Grup în Romnânia se numără Bucureşti Mall, primul centru comercial modern din România, Plaza România, cea mai populară destinaţie pentru cumpărături şi distracţie din Bucureşti, Shopping MallDova, centru comercial deschis în Chişinău, Republica Moldova, Anchor Plaza, prima clădire de birouri de clasă A integrată cu un centru comercial şi InCity Residences, ansamblu rezidenţial situat în centrul oraşului.

Valoarea totală a investiţiilor se ridică la circa 250 milioane euro, continuându-se activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură şi extinderea platformei de servicii. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi site-ul: www.bucurestimall.com.ro și pagina de Facebook: www.facebook.com/bucurestimall.

Compania ALYA TEXTIL, intrată în Romania în 2001, a lansat brandul LASHEZ în 2009, care în prezent are 3 magazine în Centrul Istoric al Bucurestiului, 3 magazine în Bucureși Mall, unul în Plaza România, unul în Cocor, unul pe bulevardul Gh.Magheru și unul pe Bd. Brătianu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read