Volvo XC90 V8 Sport vine sa lupte pe o piata puternic concurentiala. Lumea SUV-urilor pare sa fie din ce in ce mai dinamica in ciuda cresterilor constante ale preturilor combustibilului si a ingrijorarii privind poluarea mediului inconjurator.

Suv-urile sunt
masini puternice cu motoare generos dimensionate, deci mari consumatoare de cmbustibil. In ultimile luni SUV-urile au fost modificate si transformate ba in supersportive, da in super SUV-uri. Este cazul Rage Rover-ului, a modelului Audi Q7 sau a gigantului Hummer.

Suedezii de la Volvo Group sunt cunoscuti pentru masinile bine adaptate la orice conditii de mediu, dar si pentru atentia sporita privind siguranta pasagerilor. Volvo XC90 V8 Sport vine sa aduca inca un argument pentru cei cu buzunare destul de largi.

Masina dispune de un nou sasiu, suspensii sportive si o manevrabilitate sporita si poate lua la bord sapte pasageri. XC90 Sport este propulsata de un motor de 311 CP, care are dispusi in V8 cilindri, iar transmisia este automata. Masina este prevazuta cu o seriesisteme de siguranta si de control al tractiunii (sistemul Nivomat).

In interior masina a fost imbracata in piele si dispune de o serie de sisteme de ultima generatie printre care: Dynaudio Sound System si Sirius Satellite radio.

Imaginea exterioara deconspira calitatile mororului prin prezenta pe grila radiatorului a
unui mic logo cu insemnul V8. Jantele desenate puternic sunt din aliaj usor si au
dimensiunea de 19 inci.

Producatorii nu au lansat un pret estimativ al masinii, insa, in mod cert, Volvo XC90 V8 Sport este o masina pentru un public exclusivist.

StiriAuto.ro, 23 oct 2006

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.