HomeDIVERSEVoiculescu se viseaza un tribun mai mititel

Voiculescu se viseaza un tribun mai mititel

Chiar daca neaga ca PC ar negocia o alianta politica sau electorala cu PRM, Dan Voiculescu incepe sa preia elemente din limbajul si recuzita partidului condus de Vadim Tudor.

In dorinta de a gasi lucruri comune intre PC si PRM, Voiculescu a introdus ieri cuvantul “mafie” in repertoriul conservatorilor. “Ne apropie lupta pe care PRM si PC o duc impotriva mafiilor de tot felul”, a declarat ieri liderul conservator.

Exersand in continuare stilul “Romania Mare”, Voiculescu a mai spus ca “Romania s-a nenorocit dupa 1990 datorita mafiilor”, aratand ca, “mai nou, a aparut in Romania o mafie a mormintelor”.

“Moarte CIA”

Un alt lucru comun cu PRM ar fi “campania antisaracie” dusa de PC, la care Voiculescu este convins ca “PRM subscrie total”. De asemenea, presedintele conservator vorbeste pe limba lui Vadim Tudor si cand vine vorba despre fostii securisti.

Daca seful PRM a anuntat ca va primi in partid toti securistii si turnatorii “care nu au facut rau oamenilor”, liderul PC a indemnat si el la nuantari.
“Nu trebuie, in mod eronat, sa se spuna “securisti” si sa se condamne o intreaga categorie de oameni care a existat si exista oriunde in lume. Este ca si cum americanii ar spune “moarte CIA”, a exemplificat el.

Asemanarile nu se opresc aici. Ieri, PC Bucuresti a anuntat ca va inaugura un program prin care va acorda zilnic o masa calda pensionarilor asistati social, demers ce reaminteste de cinele crestine din fiecare luni ale PRM.

PC l-a batut insa pe Vadim Tudor. Acestuia nu i-a trecut niciodata prin cap sa dea… televizoare. In schimb, PC Bucuresti va organiza un concurs saptamanal, pe baza de tragere la sorti, sub sloganul “Castiga un televizor cu PC”.

Cu toate aceste asemanari, Voiculescu a negat ieri ca ar discuta cu “Tribunul” despre vreo alianta politica sau electorala PC-PRM. Totusi, el sustine ca PC a format comisii de cate trei persoane care vor discuta cu comisii similare din PSD, PRM si PNL despre planul conservatorilor, “de izolare a partidului totalitar care este PD”.

PNL a negat insa ca ar fi avut vreo astfel de discutie cu PC. “Nu avem asemenea discutii si nici nu ne-a contactat nimeni de la PC pe aceasta tema”, a declarat presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu.

“De altfel, nici macar CNC-ul coalitiei nu s-a mai tinut de mult, pentru ca PC-ul si PD-ul nu vor sa se mai vada, lucru care enerveaza UDMR. Probabil ca va trebui sa tinem intalnirile separat cu unii, si cu altii”, spune Olteanu.

Liderul PC, terfelit in “Romania Mare”

Cei doi prieteni politici, Corneliu Vadim Tudor si Dan Voiculescu, nu au fost dintotdeauna in relatii cordiale. Voiculescu a fost client al revistei “Romania Mare” a Tribunului.

Cei doi prieteni politici, Corneliu Vadim Tudor si Dan Voiculescu, nu au fost dintotdeauna in relatii cordiale. Voiculescu a fost client al revistei “Romania Mare” a Tribunului.
De la “capusa securista”, “garoi”, “pitic preabronzat, jegos si ghebos”, Voiculescu a ajuns sa fie preferatul lui C.V. Tudor in materie de aliante electorale. Reproducem fragmente din “Romania Mare” despre liderul PC: “Un mafiot periculos: Dan Voiculescu” (26 martie 2004)

“Dan Voiculescu – banii inapoi, iubit garoi! Colonelul Dan Voiculescu a furat, in 1990, intre 150 si 300 de milioane de dolari, banii Securitatii. Asa si numai asa se explica uriasa lui avere.” (2 aprilie 2004)

Integral in EVZ

Evenimentul Zilei, 01 sep 2006

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read