HomeDIVERSEVezi cum danseaza un copilas de 3 ani din China

Vezi cum danseaza un copilas de 3 ani din China

4618_7_site_clear1-530x280

Copiii ne surprind in fiecare zi cu nazbatiile lor. Imaginatia si inteligenta de care dau dovada ne uimesc, asa ca nu ne putem abtine si le facem micile hataruri, chiar daca uneori ni se par iesite din comun.

Asa s-a intamplat si in cazul lui Zhang Junhao, care la doar 3 ani a fost adus de mama lui la o emisiune televizata din China, micutul reusind sa ridice in picioare publicul. Emisiunea este, de fapt, un concurs in cadrul caruia se cauta cel mai talentat dansator, iar micutul Zhang a reusit sa faca impresie imediat cum a intrat pe scena.

Zhang Junhao are doar 3 ani, insa, spre deosebire de adulti, el stie ce este fericirea si cum o poate gasi. Zambeste si danseaza tot timpul si isi doreste ca, in acest fel, sa ii faca fericiti si pe cei din jur. In acest scop, el a pasit pe scena unei emisiuni-concurs din China cu increderea ca va face impresie si chiar asa a fost.

Cu o boxa aproape la fel de inalta ca el si cu o telecomanda pe care le-a inmanat-o juratilor pentru a schimba melodiile cu ajutorul ei, Zhang Junhao a starnit zambete si exclamatii de uimire in randul celor din sala. De la melodii traditionale, pana la ritmuri moderne, inspirate din muzica electronica, pentru Zhang nu a existat ritm pe care sa nu poata dansa. Desigur ca, la final, a primit numai raspunsuri afirmative, asa ca a reusit sa treaca in etapa urmatoare.

Micutul Zhang Junhao ne dovedeste ca pasiunea nu are varsta. Fa si tu ceea ce iti place, pentru a zambi si pentru a fi fericita.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read