HomeDIVERSEVegis.ro devine partener autorizat Solgar in Romania

Vegis.ro devine partener autorizat Solgar in Romania

Vegis.ro, cel mai mare magazin online de produse naturiste din Romania, devine partener autorizat Solgar , in urma unui proces de evaluare a serviciilor de vanzare si informare a clientilor, precum si a politicilor de marketing online.

Prin aceasta certificare, Vegis.ro devine primul magazin online de produse naturiste care ofera clientilor sai produsele Solgar, care beneficiaza, precum orice produs oferit de Vegis.ro, de livrare din stoc prin curier rapid la domiciliul clientului, indiferent de valoare si destinatie, metode multiple de plata, suport telefonic dedicat si serviciul de returnare a produselor.

Ca revanzator autorizat, Vegis.ro va beneficia de suport dedicat din partea echipei ISOPLUS, unicul distribuitor autorizat Solgar in Romania, impreuna cu care va derula proiecte de informare, promovare si vanzare.

”Ne bucuram sa vedem un interes din ce in ce mai mare al consumatorilor romani pentru suplimentele alimentare naturale de calitate si ne bucura faptul ca unul dintre cei mai mari producatori din lume de suplimente alimentare a decis intrarea pe piata din Romania si a ales compania noastra pentru comercializarea produselor Solgar in mediul online.” a declarat Mihai Bucuroiu, director general Vegis.

“Impreuna cu partenerul nostru, Vegis, ne-am imaginat o viziune de o viata mai buna, in echilibru cu natura, si, prin impartasirea acestei viziuni cu oamenii din jurul nostru, parteneri si clienti, ne vom bucura de experiente frumoase impreuna. Suntem incantati sa aducem in Romania stiinta in nutritie a Solgar, pentru promovarea sanatatii si bunastarii!” a declarat Andrei Marian Bălțat, director vanzari IsoPlus .

Despre Vegis.ro

Vegis.ro este cel mai mare magazine online de produse naturiste care ofera peste 4000 de produse BIO, alimente, suplimente, remedii din plante medicinale, tratamente, cosmetice, si raw food.

Vegis.ro lucreaza direct cu cele mai mari depozite de produse naturiste din tara precum si cu producatorii in domeniu asigurand astfel accesul rapid al clientilor la ultimele noutati precum si la reduceri avantajoase.

Incepand din vara anului 2013, Vegis.ro a devenit si importator si distribuitor de produse naturiste reprezentand in Romania brandurile Naturya si Supernutrients din Marea Britanie.

Despre Solgar

Incepand din anul 1947, Solgar inoveaza si creeaza suplimente alimentare naturale cu o valoarea nutritionala ridicata, impunand standarde si proceduri pentru fabricarea suplimentelor alimentare nutritive ce conduc la un stil de viata mai sanatos.

Angajamentul Solgar cu privire la un nivel necompromis al calitatii si devotamentul sau fata de stiinta nutritiei au transformat compania in producatorul numarul unu de suplimente alimentare din lume.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read