HomeDIVERSEUniversul fetelor. De ce suntem noi atât de apropiate?

Universul fetelor. De ce suntem noi atât de apropiate?

Four isolated girls out for shopping isolated on a white background-

De câte ori nu te-ai înghesuit cu prietenele tale în  taxi ca să plecați împreună la o petrecere? Sau de  câte ori nu te-ai grăbit să ajungi la birou și apoi ți-  ai făcut loc în liftul aglomerat doar pentru că în el  se află și colegul acela drăgut de la etajul doi? Ei  bine, nu ești singura! Multor femei le place să fie  aproape fizic și emoțional de prietenele lor, fie că  asta înseamnă să împartă mâncarea, să-și poarte  reciproc hainele sau să doarmă în același pat la o  petrecere în pijamale. Iată câteva din cele mai  cunoscute comportamente pentru noi, fetele.

 

Fetele se țin de mână în semn că sunt cele mai bune prietene

De câte ori nu ți-ai surprins iubitul dându-și ochii peste cap când auzea că o să ieși cu fetele în club, la mall? Ție îți place…bârfești cu fetele, vă povestiți toate întamplările din ultimele zile de când nu v-ați mai văzut.

Călătoriile către baia misterioasă

Nimic nu exprimă mai bine această legătură apropiată dintre fete decât mersul în grup la baie. Este unul din cele mai întâlnite peisaje de la petreceri sau diverite evenimente. Propoziția “Trebuie să merg până la baie” este de obicei urmată de “Și eu”!

Cumpărăturile sunt de 2 ori mai distractive împreună

Fetele nu ratează nici o ocazie să se adune de obicei la cumparăturile în mall-uri. Două sau mai multe prietene care fac cumpărăturile împreună, uitându-se printe sute de haine și accesorii, ridicându-și reciproc încrederea în sine. Majoritatea băieților nu înteleg de ce fetele fac asta, ei ar prefera să-și cumpere blugi de pe internet dacă s-ar putea. Altfel, ai ar trebui să fie acolo și să dea din cap în timp ce iubitele lor probează a șasea pereche identică de pantofi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read