HomeDIVERSEUită de gătitul de acăsă – încearcă OalaCuBunatati.ro

Uită de gătitul de acăsă – încearcă OalaCuBunatati.ro

Uită de gătitul de acăsă – OalaCuBunatati.ro. O idee nouă pe piaţa din România… Oala cu bunătăţi la tine acasă! De curând bucureştenii pot uita de grija gătitului de acasă şi pot apela la firme specializate ce livrează mâncare gătită la oală. Scutesc timp şi mâncarea soseşte numai bună de pus pe masă.

comanda-ciorba-de-vacuta-la-domiciliu

Din ce în ce mai mulţi oameni sunt atenţi la ceea ce manâncă zilnic şi încearcă să aibă o alimentaţie echilibrată, dar mai ales sănătoasă. Restaurantele de tip fast-food sunt un mare ajutor când timpul de gătit este limitat, dar de multe ori devin costisitoare, iar dacă ţii la silueta ta, acestea nu sunt o opţiune.

De mai bine de 1 an, în Bucureşti, conceptul de mâncare gătită la oală prinde contur, iar ideea este îmbrăţisată imediat. Cu un simplu click, poţi comanda o oală de ciorbă, o oală de sarmale sau alte bunătăţi tradiţionale. Mâncarea este livrată în recipiente de unică folosinţă de 2 sau 3 kg, ce pot fi depozitate cu usurinţă în frigider, pentru mai târziu.

Una din primele firme de acest gen apărute pe piaţa din România este OalaCuBunătăţi.

“Ideea ne-a venit din nevoia proprie. Ştim cât de mult înseamnă o mâncare caldă dupa o zi obositoare la serviciu. În ziua de azi timpul este limitat, iar alimentaţia neadecvată este principala cauză a slăbirii organismului.” a declarat unul din cofondatorii OalaCubunătăţi.

Mâncarea este gătită special pentru fiecare client in parte.

Bucătarii de la OalaCubunătăţi.ro sunt pregătiţi pentru cele mai diverse gusturi. “Unii preferă mâncarea mai puţin sărată, alţii doresc mai puţin ulei sau unii nu doresc anumite condimente. Mâncarea o preparăm cu 3-4 ore înainte de livrare pentru fiecare client în parte.” a declarat Lăcrămioara Stelea, Marketing & Sales Manager OalaCuBunătăţi.

39,90 lei oală de 2.4 kg. de ciorbă de văcuţă.

Cu 133 de lei poţi comanda o oală de supă de pui cu găluşte de 2,4 kg., o tavă de ardei umpluţi cu carne de vită ce conţine 12 bucăţi şi o tavă de 2 kg. de plăcintă cu brânză dulce. Toate proaspăt preparate şi livrate gratuit acasă, iar pentru numai 39,90 lei poţi avea o oală de 2,4 kg. de ciorbiţă de văcuţă fără nici un efort.

“Cei mai mulţi clienţi vin din recomandări. Sunt clienţi noi care ne vizitează pentru prima dată şi comandă 4-5 oale de mâncare. Raportul calitate/ preţ este esenţial în acest concept şi încercăm să oferim preparate gustoase la preţuri accesibile. Ne dorim să avem clienţi care să comande în fiecare săptămână, nu doar o dată.” a mai declarat Lăcrămioara Stelea.

Deşi este un nou concept pe piaţa din România, şansele ca acesta să devină arhicunoscut sunt destul de mari, ţinând cont de nevoile fiecăruia în raport cu timpul limitat. Până atunci, putem spune că preferinţele românilor se schimbă şi devin din ce în ce mai atenţi la alimentaţia zilnică.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read