HomeDIVERSETrei ponturi pentru slabit

Trei ponturi pentru slabit

Nu ai timp pentru o dieta? Multe persoane sustin ca nu dispun de timpul necesar unei diete care sa ii ajute sa slabeasca, motiv pentru care am considerat ca sunt de bun augur cateva ponturi ce si-au dovedit eficacitatea in timp. Ele sunt adesea ambalate diferit, insa nu trebuie uitat faptul ca reprezinta piatra de temelie a oricarui program de succes. Drept urmare … 

Micsoreaza-ti portia! Nu este suficient sa alegeti alimentele potrivite programului prestabilit, va trebui sa lucrati ceva mai mult si asupra cantitatilor servite. Este o greseala comuna intalnita in randul celor care aleg sa consume alimente organice si, in general, produse care sunt percepute ca fiind sanatoase. Sa nu uitam, totusi, ca excesele nu isi au locul aici!

Controlul portiilor este o abilitate esentiala pentru pierderea efectiva in greutate. Carnea de pui este una extraordinara, dar toate acestea dispar in momentul in care iti pui mintea cu intreg puiul. Gustarile sanatoase?

Sigur, sunt mult mai indicate decat acele alimente care fac parte din categoria junk food, nu uita insa de gramaj, calorii si ceilalti factori de care trebuie sa tii cont.

Calculeaza numarul caloriilor consumate! Desi poate parea o pierdere de timp, tineti cont ca, mai nou, puteti face acest lucru via Internet sau direct de pe smartphone folosindu-va de aplicatiile puse la punct de catre expertii din domeniu. Dupa cateva zile, vei sti cu siguranta consumul inregistrat intr-o zi obisnuita.

Pierderea a 500g/saptamana presupune reducerea aportului zilnic de calorii cu o cifra rotunda de 500kcal/zi.

Miscati-va mult! Suna prea evident, nu? Tineti cont de faptul ca nu trebuie sa faceti neaparat exercitii. Renuntati scaunul din mijloacele de transport sau renuntati la mijloacele de transport atunci cand vremea de afara si timpul va permit acest lucru! Cum era, mersul pe jos face piciorul frumos, nu?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read