HomeDIVERSETopul celor 5 coafuri sexy

Topul celor 5 coafuri sexy

Gala Premiilor Grammy a adunat cele mai iubite vedete din industria muzicală americană şi nu numai. Iar pentru un astfel de eveniment grandios, starurile şi-au dat silinţa, ca întotdeauna, să arate absolut senzaţional. Dacă ai nevoie de inspiraţie pentru părul tău, îţi prezentăm cinci coafuri sexy adoptate de vedete pentru Premiile Grammy:


1. BEYONCE 

Bobul în onduleuri al lui Beyonce, cu o tăietură perfect dreaptă, a fost vedeta serii la Gala Premiilor Grammy. Un stil pe cât de simplu, pe atât de sexy şi glamour.


2. JOANNA  KRUPA 

Actriţa şi fotomodelul Joanna Krupa a făcut senzaţie cu buclele sale extrem de sexy. Poţi realiza şi tu o astfel de coafură, cu ajutorul unui ondulator cu diametru mare sau cu o placă de păr cu funcţie de ondulare.


3. KATY PERRY 

În stilul său caracteristic, Katy Perry a optat pentru o coafură care iese din tipare. Cântăreaţa şi-a făcut un coc împletit supradimensionat, care a atras atenţia tuturor. Această coafură se pare că este inspirată de stilul actriţei Elizabeth Taylor şi a fost realizată de hairstylistul vedetelor, Renato Campora.


4. ALICIA KEYS

Volumul în partea din faţă, un trend important al acestui sezon, se pare că a inspirat-o şi pe Alicia Keys. Vedeta a ales o tunsoare foarte scurtă la spate şi în laterale, păstrând volum numai în partea din faţă. Este o tunsoare ideală dacă ai părul creţ în mod natural şi, mai ales, dacă ai suficient curaj…


5. TAYLOR SWIFT 

Taylor Swift a ales o coafură simplă, dar elegantă. Cântăreaţa şi-a prins părul într-o coadă înaltă la spate, împărţindu-şi bretonul printr-o cărare pe o parte. Onduleurile sale naturale şi şuviţele lăsate libere îi conferă o alură sexy şi relaxată.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read