HomeDIVERSETop 10: masini pentru sex

Top 10: masini pentru sex

V-ati intrebat vreodata care este cea mai confortabila masina pentru sex? Un sondaj britanic ne da raspunsul.

Este oficial. Versiunile break ale lui V50 si V70, doua modele cunoscute scoase de suedezii de la Volvo, sunt cele mai confortabile masini in cazul unui raport sexual. Acesta este rezultatul unui sondaj cat se poate de serios comandat de o importanta casa britanica de asigurari.

Pe de alta parte, rezultatele sondajului arata faptul ca nu mai putin de 81% din cei 4000 de subiecti interogati au facut macar o data sex in masina lor. Mai mult decat atat, un sofer din zece a admis ca a facut sex in timpul mersului iar 50% au practicat diferite jocuri erotice in timp ce conduceau masina.

La intrebarea pricnipala, “Care este cea mai confortabila masina pentru sex?”, versiunile Estate ale celor de la Volvo si-au adjudecat prima pozitie in fata lui Mercedes Sprinter si a lui Volkswagen Camper.

“Breakurile si monovolumele se afla in top cand este vorba de preferintele celor care adora sa faca sex in masina proprie. O chestiune de spatiu, pana la urma”, concluzioneaza institutul britanic.

In final, cateva curiozitati. 6% dintre subiecti au admis ca si-au avariat masina in timp ce incercau diferite pozitii in habitaclu si doar 1% au avut curajul sa apeleze pentru acest lucru la asigurator, din cauza imposibilitatii unei justificari logice. Cele mai frecvente defectiuni survin la nivelul scaunelor, al oglinzii retrovizoare interioare si al franei de mana.

TOP 10 AL CELOR MAI CONFORTABILE MASINI PENTRU SEX:

1. Volvo Estate (V50/V70)
2. Mercedes Sprinter
3. Volkswagen Camper
4. BMW Seria 3
5. Ford Escort
6. Audi TT
7. Land Rover Discovery
8. Porsche Carrera
9. Volkswagen Golf
10. Ford Focus

Automarket, 09 oct 2006

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read