HomeDIVERSE Top 10 cele mai tari piese de vara din toate timpurile!

Top 10 cele mai tari piese de vara din toate timpurile!

piese-de-vara

Si pentru ca ne aflam in sezonul cald, iar muzica reprezinta soundtrack-ul distractiei sub soare, ADPM iti propune astazi sa asculti 10 dintre cele mai tari piese de vara ale tuturor timpurilor! Vara este anotimpul distractiei, al detasarii de cotidian, al iubirii si… al muzicii!

S-au lansat de-a lungul anilor o multime de piese ce vorbesc despre vara sub toate formele ei, melodii ce s-au bucurat de un succes fulminant si au devenit in timp hituri nemuritoare.

De la „Summer Nights” si pana la „Summer in the City” sau „Cruel Summer”, ADPM iti prezinta top 10 cele mai tari piese de vara ale tuturor timpurilor.

John Travolta and Olivia Newton-John – Summer Nights (1978)

Ce reprezinta sezonul cald mai bine decat iubirile de-o vara si amintirile frumoase? Acest hit clasic ce face parte de pe coloana sonora a filmului „Grease” este singurul care a supravietuit din musicalul original de pe Brodway.

Atunci cand in vara anului 1978 a fost lansat ca single, a ajuns direct in primele 5 locuri ale topurilor din SUA si a rezistat vreme de 7 saptamani pe locul 1 in Anglia.

DJ Jazzy Jeff and the Fresh Prince – Summertime (1991)

O piesa ce reprezinta perfect spiritul verii, distractia si relaxarea alaturi de prieteni.

Lovin’ Spoonful – Summer in the City (1966)

Trupe Lovin Spoonful a cucerit topurile din intreaga lume gratie acestei piese ce prezinta perfect diferenta dintre noptile de vara si zilele toride.

Kid Rock – All Summer Long (2008)

Kid Rock a captat atentia fanilor muzicii pop cu ajutorul acestei melodii, o combinatie de doua piese celebre – „Werewolves of London” (Warren Zevon) si „Sweet Home Alabama” (Lynyrd Skynyrd).

Beach Boys – Surfin’ USA (1963)

„Surfin’ USA” este doar una dintre multele piese marca Beach Boys care celebreaza vara ca stil de viata. Versurile sunt frumos asezate pe linia melodica a piesei „Sweet Little Sixteen” a lui Chuck Berry.

Bananarama – Cruel Summer (1984)

Pentru unii, vara nu inseamna numai distractie si jocuri. Mai ales cand temperaturile cresc peste masura si cauti cu disperare un partener pentru momente romantice.

Piesa nu avut succes imediat dupa momentul lansarii, dar faptul ca a fost inclusa pe coloana sonora a filmului „The Karate Kid” a propulsat-o direct pe primele locuri ale celor mai importante topuri.

Cars – Magic (1984)

Iata de aceasta data o abordare usor diferita a iubirilor de vara!

Eddie Cochran – Summertime Blues (1958)

Pe langa distractie, prieteni si iubire, sezonul cald poate insemna si job-uri de vara, tema abordata de Eddie Cochran in piesa „Summertime Blues”.

Go-Go’s – Vacation (1982)

Inca o piesa care ilustreaza cateva dintre dezavantajele verii. Ei bine, vacanta de vara poate insemna si despartirea de persoana iubita…

Seals and Crofts – Summer Breeze (1972)

„Summer Breeze” este o oda adusa placerilor simple ale serilor racoroase de vara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read