404 Not Found


nginx
Ti-am dat din nou mesaj, poate azi imi zici ceva! | FashionLife.ro
HomeDIVERSETi-am dat din nou mesaj, poate azi imi zici ceva!

Ti-am dat din nou mesaj, poate azi imi zici ceva!

Ea il iubeste, el nu merita. Ea ii scrie, el parca nici nu vede. Am ascultat de curand o piesa din care un vers mi-a atras atentia cel mai mult: “Ti-am dat din nou mesaj poate azi imi zici ceva!” Cred ca multe dintre femei , sau daca imi permiteti as zice ca toate au trecut printr-o experienta din asta. Cand tu simti ca te sufoci cu dragoste si la el parca nici nu ajunge.

Si nu stiu a cui e mai mare vina in toata situatia asta. A ei ca il iubeste prea mult sau al lui ca nu isi da seama? Se zice ca in viata trebuie sa pierzi ca sa iti dai seama de lucrurile bune..Dar serios de ce ne bate de multe ori viata la zero?

Ea ar face totul pentru el, el nici macar nu stie ce inseamna in romana “totul”. Ea l-ar iubi si din spatele cortinei, pentru el showul e vital. Ea il considera “fat frumos” si nu isi da seama ca defapt ea e Ileana Cosanzeana si el calul din poveste. Sfarsitul povestii? Fericiti pana la adnaci batraneti doar ca nu impreuna ci cu alti doi. Adica unde s-a mai vazut poveste in care printesa a ramas cu cersetorul si s-a oprit din cautarea printului?

Poate ca e ea de vina ca il iubeste prea mult. Poata ca e el si instabilitatea lui. Daca vreti parerea mea eu zic ca nu exista “nu pot sa traiesc fara tine” si ca ea nu il iubeste ci doar “are pata pusa”.

So girls, get out there it is not the end of the world, it is the beginning!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read