HomeDIVERSESylvester Stallone vorbeste despre "Rocky Balboa"

Sylvester Stallone vorbeste despre "Rocky Balboa"

“Rocky Balboa” este cel mai recent film a lui Sylvester Stalone, care vine in continuarea filmelor din seria “Rocky”.

In 1976, viata a imitat arta cand ”Rocky” a avut un adevarat succes pe piata, personajul principal fiind interpretat de Stallone, un actor pe care nu il cunostea nimeni. Stallone a castigat in acel an Premiul Oscar si din acel moment a devenit celebru.

Actorul, in varsta de 60 de ani, continua sa ofere un spectacol bun si in cea de-a sasea parte a seriei. In acest film nou, ingrozit de durerile cauzate de artrita, Rocky a fost redus la a povesti in restaurante despre victoriile sale, dar decide sa mai urce o data in ring pentru a lupta cu un tanar boxer, informeaza abcnews.com.

“”Povestea nu s-a incheiat inca.”, a declarat Sylvester Stallone. “Da, te doare cand lupti, dar poti sa o faci.”

A avut multe probleme in vremea copilariei si avea 100 de dolari in banca cand a scris povestea unui boxer cu un suflet mare.

Initial, cand a incercat Stallone sa realizeze cel de-al saselea film, Hollywood-ul a fost sceptic. Unii chiar i-au spus ca a trecut vremea sa. “Noul Hollywood este mai sincer. Mi-au spus ca voi face acest film doar peste cadavrele lor si ca acum Hollywood-ul este o doar o afacere.”, a declarat Stallone.

Lectia de viata transmisa de noul film este despre cum sa iti pastrezi visele, chiar daca imbatranesti. Stallone a declarat: “Cu cat imbatranesc, realizez ca mi-e din ce in ce mai greu. Cand imbatranesti, incepi sa pierzi anumite lucruri si trebuie sa inveti sa pastrezi flacara sufletului aprinsa.

Ca si primul film, “Rocky Balboa” a fost scris de Sylvester Stalone, care a spus ca simte ca acesta a fost partial o autobiografie.

HotNews.ro, S.B., 19 dec 2006

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read