HomeDIVERSE Sutienul care se desface doar dacă femeia care îl poartă este...

Sutienul care se desface doar dacă femeia care îl poartă este îndrăgostită

sutienul-care-se-desface-doar-daca-femeia-care-il-poarta-este-indragostita-277662

Japonezii au creat un sutien conectat la o aplicaţie pentru smartphone-uri, care se deschide doar dacă femeia care îl poartă este cu adevărat îndrăgostită, relatează revista Time.

Ce e dragostea adevărată? Japonezii cred că tehnologia ne poate ajuta să aflăm când o femeie e îndrăgostită. Testul iubirii adevărate este un concept dezvoltat de japonezii din spatele brandului de îmbrăcăminte Ravijour în colaborare cu “experţi în sexualitatea umană”.

Ideea generală presupune conectarea unui sutien la o aplicaţie de smartphone prin Bluetooth. Senzorii amplasaţi în sutien îi permit acestuia să se deschidă doar când aplicaţia detectează dragostea adevărată. Cum face asta?

Japonezii cred că iubirea presupune o secreţie de catecolamina în organism. Senzorii din sutien o depistează şi astfel trimit un semnal către aplicaţie pentru analiză. Aceasta decide dacă este dragoste adevărată şi în funcţie de rata bătăilor inimii, monitorizate în timp.

Specialiştii cred că sutienul, doar un prototip în momentul de faţă, nu va putea face diferenţa între pasiune şi, spre exemplu, reacţia unei femei care a consumat droguri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read