ce-mai-faci-1-583x291

Suntem prea ocupati sa le aratam oamenilor ca ne pasa. Uitam sa le spunem celor din jurul nostru cat de importanti sunt defapt pentru noi. Nu mai avem timp sa ne pese si sa ne gandim. Traim intr-o lume a tehnologiei, intr-o lume in care intr-un minut putem trimite un gand bun oamenilor dragi.  Nu mai avem timp, oamenii te suna cand au nevoie de tine si cand isi amintesc ca esti bun la ceva.

Azi, fa-ti timp si suna un prieten vechi, trimite-i un mesaj omului care ti-a schimbat viata intr-un anume fel. Mai acorda-i 5 minute persoanei care ti-a umplut viata cu iubire. Suna-l pe prietenul care e tot timpul acolo cand ai nevoie, doar ca de aceasta data suna-l doar sa vezi ce mai face. De cele mai multe ori in spatele raspunsului “Bine” la intrebarea “ce mai faci?” se ascund multe: poti gasi in vocea celui drag un “nu mai pot” , un dor de el , de ea,  neexprimat,  o voce a indragostitului sau un om fericit care ar vrea sa iti spune ce s-a mai intamplat.

Azi, acum, intreaba-l pe primul om care iti vine in minte “Ce mai face?”. O sa vezi ca te vei simtii mai bine, ca el se va simtii mai bine, ca ai reluat o legatura demult crezuta pierduta. Oamenii vin si pleaca din viata noastra, pe cei care te-au facut sa zambesti ai grija sa-i pastrezi aproape de sufletul tau!
salon de manichiura sector 3

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.