HomeDIVERSE"Sunt celebru, scoate-ma de aici!", urmarit marti de 3 milioane telespectatori in...

“Sunt celebru, scoate-ma de aici!”, urmarit marti de 3 milioane telespectatori in minutul de aur

sunt-celebru-scoate-ma-de-aici-cel-mai-asteptat-reality-show-incepe-in-curand-numai-la-pro-tv_size19

Cel mai asteptat reality-show din Romania: ”Sunt celebru, scoate-ma de aici!” devine tot mai incitant. Concurentii au descoperit că viata in jungla nu e deloc o joaca si au aparut primele discutiile aprinse intre ei. Pe tot parcursul emisiunii, PRO TV a fost din nou lider incontestabil de audienta, semn ca telespectatorii au trait la intensitate fiecare minut.

Miercuri seara, cei care vor avea mari batai de cap sunt Andreea si Mihai, nevoiti sa faca rost de mancare pentru intreaga echipa. Nu uitati. Dumneavoastra decideti cine o sa fie Regele sau Regina junglei.

Dorian a fost votat din nou de telespectatori sa infrunte “Provocarea junglei”. In proba “Dezastru la sol” a fost nevoit sa reziste unor mirosuri ingrozitoare si sa se plimbe iar printre serpi, crocodili si sobolani.

Dorian a gasit 4 stele din 10, echivalentul a 4 portii de mancare. A ramas in centrul atentiei si dupa terminarea probei, dupa ce a fost filmat la dus.

Tensiunea acumulata a inceput insa sa-si spuna cuvantul si au aparut deja primele discutii in contradictoriu.

La proba Comoara din jungla, Ruby si Mihai au fost nominalizati sa ia dintr-un copac o cheie care deschidea un cufar plin de fructe.

Aproape 3 milioane de telespectatori au fost cu ochii pe concurenti in minutul de aur iar pe tot parcursul emisiunii, PRO TV a fost lider absolut de audienta. La nivelul publicului comercial, PRO TV a avut rating dublu fata de urmatorul post clasat.

In fiecare zi, cei de acasa decid prin SMS sau apel la 1264 cine participa la provocarea junglei, cine iese si cine ramane in competitie. Astazi, Andreea si Mihai vor trebui sa-si invinga temerile in proba “lingura unsuroasa”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read