HomeDIVERSEStatusuri amuzante de Paste – Statusuri Paste

Statusuri amuzante de Paste – Statusuri Paste

Imagini-de-Pasti

Mi-am facut ‘wishlist-ul’ de Paste… te vreau pe tine in gradina, in casa, in ganduri si in suflet! Daca dai reply, inseamna ca mi-am primit cadoul asa ca iepurasul poate sa isi vada de treaba anul asta!

Minunea Invierii sa iti aduca in suflet impacare, armonie, iertare si iubire! Priveste cu seninatate inainte si bucura-te de un nou inceput alaturi de tot ceea ce conteaza pentru tine!

Fie ca sfanta sarbatoare a invierii domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari!

Dincolo de petreceri, de cadouri… Se afla adevarata semnificatie a Pastelui… Iti doresc liniste, dragoste, bucurie…de Sarbatori si tot anul!

Fie ca sarbatoare Sfintelor Pasti sa va aduca in suflet numai bucurii, atat voua cat si celor dragi. Sanatatea si succesul in cariera sa nu inceteze sa apara, iar gandurile buna sa va duca catre Dumnezeu. Hristos a Inviat!

Isus sa iti ierte pacatele, lacrimile Maicii Domnului sa iti spele necazul din suflet, lumina Invierii sa iti readuca speranta. Hristos a inviat!

Hristos a Inviat! Fie ca de aceasta zi minunata sa fiti alaturi de cei dragi. Sa aveti bucurie in suflet si sa aveti parte de liniste!

Bucuria vine din lucruri marunte, linistea vine din suflet, caldura sufleteasca vine din inimile voastre. Sarbatori Fericite!

Un iepuras alb de pasti a adus si la cei saraci cate un ousor de pasti pentru ca spiritul acestei sarbator sai cuprinda pe toti din voia celui care s-a rastignit si a murit pentru noi si a inviat a treia zii dupa scriptura!!

Fie ca spiritul Sfintelor sarbatori de Pasti sa va aduca lumina, caldura in suflet si multe momente pline de fericire si bucurie alaturi de familie si cei dragi! Hristos a Inviat!

Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spiritoale si sa va calauzeasca pasii pe drumul vietii.

arbatoare Sfintelor Paste sa va aduca in suflet numai bucurii si ganduri bune, trupului sanatate si succes in tot ce vreti sa faceti. Fericirea sa fie de partea voastra.

Fie ca lumina Invierii Domnului sa va aduca in suflet fericire, liniste si speranta.

Sfintele Sarbatori de Paste sa va aduca numai ganduri senine, lumina in suflet si multe bucurii alaturi de cei dragi!

Dupa un post atat de lung, it doresc multe oua rosii, multi cozonaci si iepurasi de ciocolata! Paste Fericit!

Un iepuras alb de pasti a adus si la cei saraci cate un ousor de pasti pentru ca spiritul acestei sarbator sai cuprinda pe toti din voia celui care s-a rastignit si a murit pentru noi si a inviat a treia zii dupa scriptura!!

E timpul sa impreuna de Invierea Domnului! Fie ca binecuvantarea cereasca sa se rasfranga asupra noastra, a tuturor si sa ne faca mai buni, mai darnici si mai intelepti!

Fie ca Sfintele Pasti sa va lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa va aiba in paza

Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a Inviat!

Fie ca Lumina invierii Domnului sa te calauzeasca pretutindeni. Iti doresc un Paste fericit si binecuvantat.

16 iepurasi, 8 se spioneaza, 5 sunt la somnic si frumos viseaza, 2 mai albiori dau cadou de sarbatori, iar ultimul a citit: UN NOU PASTE FERICIT

Inca un paste a venit… iepurasul a pierit… dar o sa vina un iepuroi ce ne aduce euroi …

Lumina Invierii sa va fie de folos, bucurie si sanatate, atat tie cat si familiei tale. De Paste Mantuitorul s-a rastignit pentru noi, fie ca aceste zile sa fie binecuvantate.

Fie ca Sfintele Pasti sa va lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa va aiba in paza! PASTE FERICIT

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi ,sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa,bucurie in inima si multa sanatate si putere de munca.

Iti doresc sa sarbatoresti minunea reanvierii Domnului Isus Hristos alaturi de intreaga familie,cu bucurie,armonie si pace in suflet.

M-a contactat iepurasul si mi-a zis ca eu o sa fiu cadoul tau de Paste. Sunt putin in dilema! Ar trebui ca in dimineata de Paste sa ajung in gradina ta dar parca tu nu ai gradina… sa vin pe balcon? Astept raspuns!
59. Pastele ramane cea mai importanta sarbatoare crestina, cea mai vasta atat in semnificatii cat si in obiceiuri. Traieste de Pasti, prin rugaciune, o adevarata sarbatoare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read