HomeDIVERSE„Spare”, cartea prințului Harry, pe locul 1 în topul vânzărilor Amazon din...

„Spare”, cartea prințului Harry, pe locul 1 în topul vânzărilor Amazon din Marea Britanie

„Spare” (n.r. „Rezerva”), prima carte de memorii a ducelui de Sussex, ar fi fost oricum un titlu de succes, însă informațiile apărute în presă din ultima vreme despre dezvăluirile din carte au propulsat lucrarea pe locul 1, la precomandă, înaintea lansării oficiale de marți, scrie The Guardian.

Marii retaileri, inclusiv Amazon şi Waterstones, au pus cartea la vânzare pentru 14 lire sterline, jumătate din preţul recomandat de 28 lire sterline, de când a intrat în precomandă. „Spare” a fost constant în lista celor mai vândute cărţi Amazon de când a fost anunţată publicarea ei anul trecut.

În prezent, ocupă locul 1 în topul general al celor mai vândute cărți. De asemenea, s-a vândut bine și la Waterstones, unde John Cotterill, managerul categoriei non-ficţiune, a declarat că este „unul dintre cele mai bune titluri la precomandă din ultimul deceniu al Waterstones”.

  • Cumpara cartea “Prinţul Harry – Rezerva” de aici: libris.roelefant.rocarturesti.ro
  • Pachet carti “Povestea vietii mele. 4 volume – Regina Maria”: emag.ro
  • Pachet carti: “Rezerva” + “Drumul spre libertate”: librex.ro
  • Pachet Printul Harry + Regina Maria”: librex.ro

„Ne aşteptăm ca interesul ridicat al clienţilor să fie mare şi după publicare, toate acestea făcând ca «Spare» să fie una dintre cele mai vândute cărți în 2023”, a adăugat Cotterill.

La librăriile independente însă, cererea a fost destul de scăzută, iar ştirile dinaintea publicării ar fi putut contribui la un interes mai mic, a spus un vânzător. Hazel Broadfoot de la Village Books din Dulwich a spus că a avut o „câteva” precomenzi pentru „Spare.

Notorietatea cărții de memorii a Prințului Harry a crescut și mai mult în ultima perioadă, după apariția în presă a unor informații privind o bătaie între acesta și fratele său, prințul William, mărturisiri despre consumul de droguri și despre faptul că cei doi frați s-au rugat de tatăl lor, regele Charles al III-lea, să nu se căsătorească cu Camilla, Regina Consorată, episoade povestite în carte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read