Sony Ericsson va lansa saptamana aceasta in Romania modelul Z710i, telefon cu camera ce se adreseaza persoanelor solicitate de munca lor, dar care e potrivit si pentru viata particulara, conform unui comunicat al companiei.

Caracteristicile de business includ functia de trimitere a unui e-mail prin simpla apasare a unei taste si fluxuri RSS care permit aflarea stirilor direct pe telefon. Aplicatiile pentru PC includ sincronizarea agendei telefonice, a agendei si compatibilitatea USB.

De asemenea, Z710i ofera browser de acces la Internet care poate fi utilizat la fel de usor ca de pe un PC, tehnologia EDGE oferind o descarcare rapida a paginilor web.

Telefonul dispune de tehnologie Bluetooth 2.0 cu HDR (high data rate – rata mare de transfer a datelor) pentru trasnferul rapid al datelor intre aparat si alte echipamente Bluetooth. Astfel este asigurata o conexiune de calitate pentru accesorii ca headset-urile wireless si kit-urile handsfree pentru masina.

Noul model Sony Ericsson dispune de camera foto de 2 megapixeli si de un media player cu radio FM. Media playerul este capabil sa redea toate formatele audio populare printre care noul e-AAC+.

Sony Ericsson Mobile Communications AB a fost fondata in 2001 de catre Telefonaktiebolaget LM Ericsson si Sony Corporation. Sediul central al companiei este la Londra , Sony Ericsson avand peste 5.000 de angajati in intreaga lume in cercetare, dezvoltare, design, vanzari, marketing, distributie si suport.

HotNews.ro, D.C., 20 nov 2006

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.