HomeDIVERSESlabeste rapid cu cafeaua de slabit CafeForm Plus!

Slabeste rapid cu cafeaua de slabit CafeForm Plus!

In rutina zilnica a majoritatii oamenilor atunci cand se trezesc intra si consumul unei cesti de cafea pentru a se inviora si a-si incepe ziua mai bine. Insa ce ati spune daca ati reusi sa eliminati si surplusul de kilograme suparator datorita acestei rutine zilnice si a cafelei pe care o consumati si sa slabiti 5 kilograme in doar o saptamana? Da, acest lucru este posibil prin intermediul cafelei CafeForm Plus.

Pliculetele de cafea CafeForm Plus contin un extract rar de cafea verde, decofeinizata (Svetol). Verde, insemnand neprajita, pentru ca doar asa sunt conservate toate puterile sale de ardere a grasimilor. Decofeinizata, pentru a se putea recomanda tuturor celor care isi doresc sa piarda in greutate. Aceasta cafea rara nu se prajeste, pentru a-si conserva intreaga putere de devorator de grasimi.

Extractul este decofeinizat, pentru ca utilizarea sa sa nu aiba alte efecte asupra organismului sau contraindicatii (in felul acesta lipsesc inconvenientele cafelei normale asupra somnului sau nervilor). Totodata, in CafeForm Plus se regasesc si fibre de acacia, care regleaza tranzitul intestinal, grabesc satietatea si diminueaza senzatia de foame.

Svetol este un extract vegetal din boabe de cafea verde decofeinizata, bogat in acizi clorogenici si o sursa importanta de acizi cafeici. Avand o compozitie unica, Svetol este un extract obtinut printr-un procedeu traditional, care vizeaza conservarea plantei si a identitatii extractului in raport cu materia prima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read