HomeDIVERSESilicoanele trebuie schimbate o data la zece ani

Silicoanele trebuie schimbate o data la zece ani

Silicoanele sunt sigure insa trebuie schimbate o data la zece ani. Avertismentul vine din partea reprezentantilor autoritatii americane care se ocupa cu siguranta implanturilor mamare. Medicii de la noi spun ca nu e o regula.

Din motive estetice sau medicale, silicoanele trebuie schimbate mai devreme sau mai tarziu. Exclusiv la recomandarea medicului. O spun atat specialistii americani cat si doctorii romani.

Americanii au observat ca una din cinci femei care au apelat la aceasta operatie, din motive strict estetice, trebuie sa se opereze din nou dupa zece ani.

Si asta deoarece, in timp, tesuturile din jurul implantului se pot intari sau tasa, pot aparea pliuri, asimetrii intre cele doua implanturi, infectii sau, uneori, rupturi la nivelul sacului de silicon. Chiar si asa nu putem vorbi despre regula celor zece ani, spun medicii.

Vedetele purtatoare de silicon de pe la noi nu sunt ingrijorate. Au fost insa cateva vedete autohtone care au avut probleme din cauza implanturilor cu silicon.

In timpul uneia dintre cele doua operatii de marire de sani, Danielei Gyorfi i-a fost afectata o glanda. Acum, proaspata mamica nu poate alapta.

Si asistenta lui Morar, Marina Dina, are probleme cu un implant care s-a lasat din cauza fluctuatiilor de greutate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read