Dragele mele, incep cateva luni calde, frumoase si pline de evenimente sociale pe care stiu ca unele dintre voi va pregatiti deja intens. Adica, va pregatiti intens si tinutele pentru ele. Cate dintre voi au anul acesta un banchet sau un majorat? Multe! Stiu dupa numarul mare de intrebari pe care le primesc legat de tinute pentru acest tip de evenimente.

Magazine recomandate de noi:

Asa ca azi, va mai prezint o casa de moda, de unde va puteti cumpara rochii speciale pentru evenimentele verii. Este vorba despre casa de moda Fancy, din Ploiesti, care va asteapta cu multe modele de rochii, fuste, topuri in magazinul lor online FancyCouture.ro

Si pentru ca niciodata nu avem prea multe rochii de zi sau de seara, pentru ca mereu ne place sa vedem modele noi si texturi noi, va invit sa va uitati la cea mai noua colectie de rochii Fancy.

Preturile pornesc de la 120 de lei, pana la 342 de lei, iar culorile si modelele sunt foarte variate. Poti gasi atat modele tineresti, din materiale usoare de vara, cat si rochii mai elegante, de cocktail sau de seara, pentru evenimente mai sofisticate.

IMG_0916IMG_1679IMG_0955

Care este povestea Fancy?

Fancy este brandul creatoarei de moda Viorica Untu, brand aparut in 1993, din pasiunea pentru criotorie, dar si din dorinta de a-si cultiva si folosi talentul mostenit. Micul atelier de creatie a incantat de ani de zile femeile cu modele vestimentare delicate, simple, dar cu detalii deosebite, devenind azi o adevarata casa de moda.

Creatiile Fancy se adreseaza oricarei femei care iubeste frumosul, atat prin colectiile pret-a-porter, cat si prin serii limitate de tinute de seara si de ocazie.

Mai multe modele Fancy, gasiti aici.
IMG_0889IMG_0910IMG_1519IMG_1539IMG_1563IMG_1605IMG_1625IMG_1628
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.